Maria Veitola vierailustaan Sara Siepin luona: ”Mulle oli tärkeää päästä jakamaan elämää ja aloittamaan alusta Saran kanssa”

Maria Veitola avaa suhdettaan Sara Siepin kanssa. Hän tapasi Yökylässä ohjelmassaan Saran ja nyt on vanhat asiat sovittu.

”Tän viikon jakso oli mulle varmaan tämän kauden tunteellisin, sekä jännättävin. Se johtuu siitä, että olin kylässä Sara Siepin ja hänen puolisonsa Pyry Soirin luona. Me olemme asuneet lähekkäin Helsingin kantakaupungissa jo vuosia mutta emme ole edes juuri moikkailleet”, Maria Veitola selventää taustoja Instagramissa.

Miss Suomena tunnetuksi tullut Sara on yksi Suomen seuratuimpia ja tunnetuimpia somepersoonia ja Pyry taas ammattilaisjalkapalloilija. Maria pääsi seuraamaan Saran työpäivää, johon kuului myös urheilua ja käynti kauneushoitolassa. Pyryn kanssa he tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa.

”Keskustelimme ulkonäkörutiineista, paineista, itsenäisyydestä ja sosiaalisen median aiheuttamista muutoksista arkeen sekä elämään. Vahvoja tunteitahan siinä heräsi! Toisaalta puhuimme myös siitä millaista on muuttaa Namibiasta Myllykoskelle. Oli ihanaa kuulla Saran ja Pyryn moderni rakkaustarina.”

Marialle tapaaminen oli tärkeä. Olihan heidän välinsä olleet tulehtuneet ennen tätä tapaamista.

”Mulle oli tärkeää päästä jakamaan elämää ja aloittamaan alusta Saran kanssa. Oli virkistävää kuulla hänen ajatuksiaan sosiaalisesta mediasta ja toisaalta sykähdyttävää kuulla hänen kokemuksistaan jatkuvan vihapuheen kohteena.”

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Maria Veitola, Sara Sieppi

Kommentit

Oma kommentti