7: Tuksu haki taas avioeroa – naapuritkin puuttuivat mekkalaan!

Johanna Tukiainen on tehnyt tiettävästi avioerohakemusten Suomen-ennätyksen! Tämän voi päätellä siitä, että Tuksu jätti tänään torstaina avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen – jo toisen kerran samalla viikolla. Asiasta kertoo Seiska. Maanantaina hän vei erohakemuksen vain peruuttaakseen sen kuusi tuntia myöhemmin. Tiistaina asialla taas oli aviomies Arto, joka haki eroa.

Viimeisin tilanneraportti on se, että Arto oli Seiskan tietojen mukaan ollut juhlimassa miesporukassa saadakseen rauhaa vaativalta vaimokkeeltaan, mutta hänen palattuaan kotiin siellä odotti riita ja käsikähmä. Myös naapurit puuttuivat tilanteeseen.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

7-lehden maksama 3viikon häämatka havajille voi olla kuolemaksi kyllä tälle parille. LAsku voi olla myös kova seiskalehdelle mutta onhan lehdellä rahaa tietenkin ja hyvät vakuutukset. niin ja kokemusta myös jo matti & mervi ykkösistä – jotka taisivat olla kyllä tämän parin rinnalla jotain pientä ja rauhaisaa.

tämän parin tahti on jo niin kova että tekevät varmaan parisuhdeväkivallan suomen ennätyksen.

Voi tuksu-tupsuliini ole kiltti. ota se ero, lähde vaikka ruotsiin ja mene hoitoon. Lähetä tuo hakkaava Arto takaisin lappiin. tee itsellesi edes jotain hyvää.
Sitten AA-kerhoon myös itse.
Voit varmasti saada elämäsi järjestykseen kun lopetat juomisen, menet hoitoon ja saat pääsi kuntoon pistät Arton lapin junaan pysyvästi nyt. Pysy lujana.

Äläkä anna lehtien enään höynäyttää itseäsi johanna!!

Oikein suurella mielenkiinnolla odotamme häämatkaa 3 viikoksi Havaijille. Kumpi tulee ekana tekemään avioeroilmoitusta,kumpi tappaa toisen ekana ja kumpi yleensä antaa haastatteluja7pv lehdelle, joka lystin maksaa.

Tupsu tuskin yllättää enää ketään vaikka tekisi mitä. Paitsi jos päättäisi vapaaehtoisesti kadota julkisuudesta ikiajoiksi. SE hämmästyttäisi!

keinolla millä hyvänsä uutisiin ja lööppeihin. Kax huomionhakuista yhdessä niin niin sirkus on valmis…

Nyt sinne albertinkadulle päivystämään heti! Ei tarttis seiskaa siteerata. Naapureita pitäisi jututtaa myös, puhuvat varmasti toimittajalle kunhan nimi ei tule lehteen.

Elekee tuuva niitä tänne Niuvaan ko täellä on jo kaekki paekat täännä näetä savolaisii muitahi ku tämä yks Tukinainen! Pitäkee vaen omina hyvinänne ku ootta sen sinne kerta suaneet.

Oma kommentti