7: Tuksu ihastui homoon – linkki elostelukuvaan!

Johanna Tukiainen on paraikaa matkalla Kanarialla. Hymy kertoi muutama päivä sitten, kuinka Johanna oli joutunut merkilliseen kapakkaepisodiin, jossa hänen merkkihupparinsa otettiin kaniin maksamattoman ravintolalaskun takia. Nyt Seiska tietää kertoa Johannan ihastuneen homoon.

Tuksun Kanarian-loma on toden totta ollut käänteitä täynnä. Alun perin yhdistetyn esiintymis- ja lomareissun piti kestää viikon verran, mutta – kuten monesti aiemminkin – Tuksu päätti jatkaa matkaansa. Viikonlopuksi sovittu Turun-keikka jäi siten hoitamatta.

Suivaantunut ravintolanomistaja odottaa edelleen suoritusta Tuksulta tämän maksamatta jättämästä laskusta. Hän on myös tehnyt rikosilmoituksen Tuksun julkisista kirjoituksista.

Tuksu sen sijaan on mennyt ja ihastunut kampaajanaan toimivaan Juhaan, joka on avoimesti homoseksuaali. Tukiainen kehuu Seiskassa, kuinka heidän välillään vallitsee erityinen kemia. Hän myös ihmettelee, että on rakastunut itseään nuorempaan mieheen.

Seiskan sivuilla nähdään myös kunnon kielisuudelma, jonka Johanna ja Juha vaihtavat. Kuolavaroitus! Katso täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Johanna ei ole eroottinen. Päinvastoin inhorealistinen, jossa ei ole mitään jota haluaisi nähdä.

Yök! Kiitos kieli/kuolavaroituksesta. Kiitos muutenkin, että Hymy seuraa Tuksun toilailuja. Koska muuten Tuksu alkaa Hymyn bloggariksi…

Oma kommentti