Äänestys ratkesi: Hän on Suomen Ärsyttävin Julkkis 2010!

Johanna TukiainenHymy kysyi verkkolukijoiltaan, kuka on Suomen ärsyttävin julkkis vuosimallia 2010.

”Kuuhun ammuttaisiin” kohublondi Johanna Tukiainen. Hän keräsi ylivoimaisesti eniten, lähes 85 prosenttia äänisaaliista. Hajaääniä saivat myös kohupari Henna ja Antti Kurhinen, Martina Aitolehti ja BB-Niko Saarinen.

Tukiaiselle ”voitto” on jo toinen. Hymy.fi:n lukijat valitsivat hänet ärsyttävimmäksi julkisuudenhenkilöksi myös vuonna 2008.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Niko Saarinen, Martina Aitolehti, Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Tuksu oli ”huijannut” samaan tyyliin kun missi-Viivin aisankannattaja-Ahmadi !!!
itse lähetti ääniä tuhansittain !!

Köyhää on Suomalaisten elämä kun tälläsestä pitää äänestää …

Saiko Lotila monta hajaääntä? Ja kukahan sai ne Hymyn tarjoamat huikeat palkinnot?

On tuohon Tuksuun maku mennyt. Ei huvita vedellä kuivia tuolle enää.

Lukijoiden mielestä Suomen ärsyttävin julkkis, joten pistetäänpä kuva netin etusivulle.

Tuksu ainakin väitti sillon aikoinaan olevansa ”the most talked glamour person of the year” :D:D:D:D LOL Siitä on kyllä glamouri kaukana!

Onko tuo ihme,ku suoltaa samaa tavaraa suustaan ,mitä muut
pistää hiljaisuudessa pönttöön,ku ei oo talenttia niin yhtään mihikään.

Tietty ei tämän tittelin voitto mikään halventava ole missään tapauksessa.

Kyseessä on suomalaisten kiinnostus vain Johannaa kohtaan, joka on huippu lukemissa. Tsemppiä Jossu!!!!

Tuksu osaa tämänkin selittää: ”Tässä on tullut joku väärinkäsitys. Minä ymmärsin että olen SUOMEN ÄLYKKÄIN JULKKIS 2010 äänestyksessä”.
Tai sitten on suomen kansa jostakin syystä ymmärtänyt asia väärin. Täytynee palkata uusi asianajaja tutkimaan tätä suurta vääryyttä, Tuksu kommentoinee.t

Te voisitte myös pistää äänestyksen Suomen turhin lehti… Voisitte jopa voittaa.

Mut hei, Tuksuhan kääntää tämän tietenkin positiiviseksi suureksi voitoksi. Kuten Motherf****r of the Year -”arvonimi” kääntyi Tuksu-todellisuudessa ”Suomen kiinnostavimmaksi julkkikseksi”. Vai oliko se Suomen suurin julkkis, joksi T. itsensä ylensi?

Luoja on varjellut kansaamme sikäli, että tuo ”kärki” on onneksi aika kapea…

ONNEKSI OLKOON TUKSU! Onnea myös meille kaikille äänestäjille, me voitimme.

Haha, kyllä taas edellinen kirjoittaja osoittaa olevansa itse kuumatkan tarpeessa niin lahjakkaasti meneet lehden sekaisin. Voi äly tätä maailmaa.

Nyt kun Tuksu on jälleen valittu niin eikö 7-Lehti voisi tukea Tuksun lähettämistä avaruuteen. Saisitte mahtavat lukijat kun tämä Blondi-Bimbo saataisiin pois maapallolta. Luonollisestihan 7-Lehti luovuttaa Tuksulle kauniin palkinnon tästä voitosta. Meilestäni jonkinlainen SEX.lelu sopisi palkinnoksi. Toimikaa toimitus! Tai perus lehtenne! 7 Voisi myös luvata, että tästä vanhasta ylipainoisesta ei enään raportoida MITÄÄN !

Nyt kun Virgin Galactic järjestää avaruuslentoja, niin eikö tätä tuksua voisi järjestää lennolle ja jättää sinne kuuhun?

Joo julkisuutta tämäkin.Nyt vaan Tuksu alkaa seuraaviin eduskunta vaaleihin ehdokkaaksi ja pääsee kansanedustajaksi ja sitä kautta vielä ministeriksi. Kaikenlainen julkisuus tuntuu Suomessa auttavan ja varmaan pääsisi Tuksukin kansanedustajaksi.

Martina on noussut mun silmissä vähän martinan ja eskon sarjan yhteydessä, hauska kattoo :S

Julkisuutta se on tämäkin. Koko ajan puhutaan, ja kateudeksihan tämäkin kääntyy. Posiitivinen tuksu ottaa kaiken irti. Tuleeko pokaali?

Oma kommentti