Ai-jai-jai, tämänkö takia Martina Aitolehti ivasi Miss Plastic -finalisteja!?

Pia Sarkkinen, Martina AitolehtiEilen Voice uutisoi kohujulkkis Martina Aitolehden ivailleen syyskussa ensimmäistä kertaa järjestettävän Miss Plastic Finland -kilpailun osanottajatasoa.

-Ystäväni soitti ja kehotti katsomaan finalistien kuvat. Nauroin itseni kuoliaaksi sen jälkeen, koin pientä myötähäpeää heidän puolestaan, Martina luonnehti Voicelle.

Neitokaisten ulkonäössä ei ole tavallisen pulliaisen silmin juurikaan pullikoitavaa. Syy taitaakin löytyä vanhan sadun opetuksesta: Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.

Yksi ”muovimissikisan” organisaattoreista kun on kohumalli Anne-Mari Berg, jonka kanssa käymästään oikeustaistelusta Martinalle napsahti lähestymiskielto marraskuussa kaksi vuotta sitten.

Anne-Mari BergPlastic-missikisassa kilpailee myös Hymyn elokuun numerossa palkkioriidastaan Aitolehden kanssa avautuva Pia Sarkkinen. Sarkkinen vaatii Aitolehteä maksamaan jo puolitoista vuotta sitten syntyneet palkkarästit.

Palkkioriidasta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tyontekija-hurjana-maksa-palkkani-martina-aitolehti

Yhteiskuvassa Pia Sarkkinen ja Martina Aitolehti, alakuvassa Anne-Mari Berg

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti, Anne-Mari Berg, Pia Sarkkinen, Miss Plastic Finland

Kommentit

Martina on itse pyrkyri, joka omaa myös muovitäytteitä ja ties mitä hökötyksiä

Voi helvetti, että täällä on keskenkasvuisia kommenteja laidasta laitaan…
ei voi muutako nauraa…
Varsinkin toi edellinen kommentti: Martina näyttää DQ:lta (juujuuu…)
kirvoitti vedet silmiin (naurusta)
Esim.28#Jepulixtaishan kommentoi suoraan omia arvojaan vastaan !?!
”Hyi hitto. Ja aina haukkumassa muita, kertoisikohan se jo aika paljon hyvin huonosta itsetunnosta?”
…. No mitä? Kertoiskohan se kenties sun itsetunnosta jotain…??????
Tai yleensä ottaen teidän kaikkien itsetunnosta…..
Musta Martina on tosi viihdyttävä persoona kaikkien maailman Jeesustelijoiden joukossa.
Pitää olla sen verran selkärankaa, et sanoo mielipiteensä suoraan, eikä vaan joojotella jatkuvasti.
Perseennuolijoita on jo maailma pullollaan…

Martina nayttää itse draq queenilta, niin maskuliininen kuin olla ja voi. Onko oikeasti muijalla edes p****a, koska näyttää niin paljon oikeasti mieheltä! Hyi hitto. Ja aina haukkumassa muita, kertoisikohan se jo aika paljon hyvin huonosta itsetunnosta? Sori Aitolehmä, ja v**** mitään sori pyytele!

marttiina on kylmä ja koppava nainen (tai mies).
turha julkkis

Kyseessä olevia hörhöjä kommentoida. Kaikki OVAT TÄHDENLENTOJA
VAIKKA UUTTA TISSIÄ ETC. LAITETAAN NIIN AIKANSA KUTAKIN. SITÄPAITSI LEHDET NÄILLÄ Ä-KÄÄPIÖILLÄ TIENAA. huh…huh…
Ei tarvitse mennä kuin Ruotsiin (muista maista nyt puhumattakaan) NIIN TÄLLÄISET AITSIKAT.TUKSUT,BERGIT,EI IKINÄ SAISI NÄINKÄÄN ONNETONTA NS. ”JULKKIS-ROOLIA”

mitä noita plasticmissejä nyt katteli, niin ainakaan kellään ei ollut läheskään yhtä tyhmää tatuointia kun Marttiinan mahassa on.

Kattokaa nyt, kyllähän Martina on kauniimpi ku yksikään noista muijista! Ois ollu paljon paremmanki näkösiä muijia olemassa ku noi! Ja Martina ei oo ainut joka kisan on haukkunu.. Mm BB-Iida kanssa haukku kilpailijat..

…mutta toisaalta, kun katsoo Martinaa, ei hän voi kovin paljoa arvostella. Itsekin järkytyin plastic-missien tasosta, miten voi olla että tämän paremman näköisiä lyylejä ei leikeillyistä muka Suomesta löydy, hirviöitä! Sen sijaan, katso Martina vaikka uusia tissejäsi, tunsin häpeää puolestasi kun esittelit niitä Seiskassa, ne ovat epäonnistuneen leikkauksen täydellinen näyte, roikkuvat kammottavat. Lisäksi olet muuten aivan miehen näköinen, vyötärölantio linja yhtäsuoraa, ja naama, joka kerta tulee mieleen mies kun naamaasi katsoo.

Mielestäni Aitolehdellä on ollut aina aika miehiset piirteet …

Mitä muuta duunia Martina tekee kun keikuttaa känniläisille persettä baarissa?

Martina arvostelemassa?? itsehän hän näyttää kuin 40 v….ei todellakaan olisi arvostelemisen aihetta!!!!!…aina sanomassa myös jotain negatiivista…
Poistu julkisuudesta Martina.. tuksukin on parempi!!! 😉

Ettäs kehtaa!!!!! Akka on ite täynnä muovia ja kehtaa arvostella muita!!! Todella säälittävää oikeesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aivan kamala kisa, mutta Anne-Mari Berg on kyllä onnistunut hankkimaan sille enemmän julkisuutta kuin Martina yhdellekään hankkeistaan. Ja julkisuutta on tullut nimenomaan kisalle eikä Anne-Marille.

Martina-Mara on kateellinen, kun itse näyttää liian miehiseltä kasvoistaan. Erittäin kylmä nainen ja ruma kuin petolinnun p………..-

Martina-Mara on kateellinen, kun itse näyttää liian miehiseltä kasvoistaan. Erittäin kylmä nainen ja ruma kuin petolinnun p………..-

Siis nuo on jumalauta ihan hirveitä nuo Miss Plastic kisan naiset.. ei yhtään mitään kaunista. Millähän ilveellä ne on finaaliinki päässy? Heikkoluontoinen kisa jos nuo olivat muka kaikista hakijoista ”kauneimmat”. Martina ei kyllä itsekkään ole mikään kovin nätti, mutta mielummin sitä lykkisin.

hitto että mun veri kiehahtaa kaikista mitä tää aitolehmä vaan sanoo ja tekee

Pata kattilaa soimaa, turha-”julkkis” aitolehti itsekin on yhtä muovia, ja sisältä yhtä pinnallinen ja ”ruma”.

Miksi tuo ämmä on aina haukkumassa muita. Kisan idea on aika outo mutta hyvin on Anne-Mari saanut kisalle nostetta. Kateellinen vain muiden bisneksistä.

Onko the Martina kuollut? Naapurilehdessä kerrotaan, miten se just oli Kymppätonnissa kisaamassa.
Miten käy käsinkirjoitetun tositelkkarin, jos Martsu kerran on itsensä nauranut kuoliaaksi? Kolkosti tietty.
Kateuksissaan se Hymyllekin tästä avautuu.
Minäkin tunsin myötähäpeää, kun viitisen minuuttia katselin neitoa BB:stä ja vartin verran nimikko-ohjelmastaan: ei kuulu koulutus tai sydämen sivistys hänen kommenteistaan. Kaunis ei Martinakaan ole, kiitos Botoxin ja muiden myrkkyjen. Ihan hyvin sopisi tuon muovimissikisan osallistujaksi itsekin, koska ulkonäkö ei ole tärkein vaan epäaitous.

Eiköhän epäAitolehti ole ainoastaan kateellinen muiden touhuille kun ainoa jolla saa itseään enää julkisuuteen ja muutaman euron käteen ovat jutut joissa haetaan uudet silikonit Tallinnasta. Jos valita pitäisi niin kyllä mieluummin miss plastic kuin vähemmän kaunis epäAitolehti.

nii et aitolehmus ois parempi kun plastimuijat – aitolehmillä on kanssa jo tuplakierroksen silikonitisut

No ihan kyllä taas asiaa Marttinalta, sillä plastiikka muijat on todella todella hirveitä ilmestyksiä!!Ei herranjestas, kun olisi ollut kauniimpiakin tekeleitä olemassa, mutta he eivät tahdo tahrata mainettansa näinkin typerässä kisassa. Marttinaa ei voi verrata noiden haahkojen kanssa missään määrin. Ja Annemari jos kuka on plastiikkaa, ihan muovinaama joten sopii kisaorganisaattoriksi hän kyllä just!
Buuuaahhh!!

Eipä Martinakaan enää missään kuosissa ole. Naama näyttää maskuliiniselta ja kroppa täynnä surkeita tatuointitekeleitä. Kumman kaa? Martina vai Plastic finalistit? Plastic finalistit kiitos.

Jos nyt näitä kuvissa olevia kolmea naista katsoo, niin AMB on irvistäessäänkin kauniimpi kuin Aitoleh…ammuu! Martinahan tuntuu irvistävän nauraessaankin. Aivan kuin Pez-mies ala Pumppa-Vivalavida.

joo ei martinalla todellakaan ole vara naureskella näille muijille…martina ei ole edes ns.tavis muijan veronen…tosi ruma ja vielä rumempi naama(varsinki leuka)

kukaan ei sanois tollain julkisuudessa ellei olis jotain kaunoja tms jotain kisaan liittyvää ihmistä kohtaan.

Martinana en puhuis mitään myötähäpeästä.muija on itse kuin petolinnun PERSE.

Oma kommentti