Aitolehti ja Berg nujakoivat

Annemari BergMartina AitolehtiKohukaunottaret Martina Aitolehti ja Anne-Mari Berg tappelivat lauantai-iltana helsinkiläisessä Sedu Koskisen omistamassa Lux-yökerhossa, tietää kertoa Ilta-Sanomat.

Ilta-Sanomien haastatteleman silminnäkijän mukaan Aitolehti hyökkäsi Bergin päälle, kun tämä oli asioimassa baaritiskillä. Ilta-Sanomien mukaan Bergiä lyötiin ja revittiin hiuksista.

Hymy kysyi asiaa Bergiltä jo eilen, mutta tämä esitti tietämätöntä, vaikka onkin käynyt tekemässä asiasta rikosilmoituksen. Ilta-Sanomien mukaan hän ei halua käsitellä asiaa julkisesti.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anne-Mari Berg, LUX, Martina Aitolehti, Sedu Koskinen

Kommentit

Ulkomuodollisesti M. Aitolehti on oikeesti varmaan mies, joka haluaa olla nainen. Ei kaunis. Jotenkin vaikuttaa transsulta. Odotan jukituloa, et kertois ite. Olenko oikeassa?

näillä thytöillä yhteensä neljä suomen ruminta rintaa..

toi Äitolehmä ei osaa kyllä käyttäytyä yhtään, koko ajan lehdissä on juttua sen järjestämistä nujakoista tai toisten ihmisten haukkumisesta, musta toi koko hääepisodi oli kans ihan uskomaton mutta kieltämättä hauskaa viihdettä seurata. Menis kuitenkin välillä itteensä tossa toisten ihmisten kohtelussa!

Eikä aitolehmä nyt mikään sen erokoisempi ole,ihan samallaisia tallukoita on baarit pullollaan. Täysin lahjaton tyyppi mutta ehkä nämä tempaukset ovat juuri ja juuri SE keino pysyä julkisuudessa kun muutakaan ei osaa.

Aitolehteä kateellisempaa naista saa hakea, jatkuvasti otsikoissa sen takia että haukkuu kauniimpiaan maanrakoon, ynnä muiden tämänkaltaisten ”kissatappeluitten” takia. Kannattaisi katsoa peiliin ja todeta faktat, hän ei ole kaunotar millään muotoa, miehekäs leuka, tuima ilme 24/7, näyttää ja vaikuttaa kaikin puolin ylimieliseltä ja vastenmieliseltä persoonalta, pitäisi suunsa supussa ja häipyisi julkisuudesta vähin äänin, ketään ei kiinnosta tuollainen itsestään liikoja luuleva akankuvatus! AMB on huomattavasti kauniimpi ja fiksumman oloinen, ilmankos pistää kateellisen Aitolehden kiehumaan raivosta.

Tarkoittanet varmaan että mahtavan näköinen AMB. Suumahherileualla varustettu Aitolehti on vaikka mitä muuta, mutta ei mahtavan näköinen.. eikä varsinkaan kaunis 😀

Oma kommentti