Aitolehti ja Tukiainen ottivat yhteen laivalla!

Martina AitolehtiJohanna TukiainenHymyn saamien vihjeiden mukaan aikakauslehden risteilyllä viime torstaina seilanneet Johanna Tukiainen ja Martina Aitolehti olisivat joutuneet nokkapokkaan keskenään.

-Siinä lenteli juomiakin ja taidettiin repiä hiuksista, Hymylle juorutaan.

Kumpikaan osapuolista ei halunnut kommentoida viikkolehden bileristeilyllä sattunutta episodia. Tukiainen myönsi kuitenkin tapahtuneen ja kertoi odottavansa viikkolehden soittoa yksinoikeusjutusta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti

Kommentit

Kaikki nyt lauantaina katsomaan the Cirkukseen uusintaottelua! Johanna Tukiaisen Dolls-Sisters Show ilman siskoa ja ilman Artoa, jolle paras kaunis sisko soitti porttikiellon Cirkukseen, vastaan Aitolehden Missikisa-show!!

Kumpi voittaa ja kumpaa lyödään kengällä. Puhkeaako jättisilikonit vai onko Onnilla ja Toivolla tarpeeksi venynyttä nahkaa!

no Martti ei tarjonnut Johannalle lirpakkaa, niin Tuksu suuttui !!

siin tappelus oli ollu kuulema suomen seksikkäin tavis nea varkkakin eli samaan kastiin sitten sekin kuuluu

Aijja, että strippari tuksu muka parempi ihminen!!? HAHHAAA sanon minä!

Toivottavasti Tuksu ois antanu turpiin tolla aitolehdelle. Tuksu on harmiton hömppä. Verrattuna tohon idiootti aitolehteen (aitolehti pienellä, koska ei arvostusta kirjottaa isolla), joka luulee oikeesti olevansa parempi ku muut. Niin inhottava ja oksettava akka, ettei mitään järkee. Tuksu on ihan ok verrattuna tohon noita-akkaan. Hehe kaikki nauraa myös sen tatskaa buuaahhaaaaa: http://www.stara.fi/2010/02/27/martina-aitolehden-tatuoinnille-nauretaan-maailmalla/

Noin väkivaltainenko Marttiina siis onkin, aina oikeudessa!

Ainakin Tukiainen on sitä nätimpi.

Lähettäkää tälle sossu kotiin niin tällä pienellä ihmisellä on edes joku tulevaisuus. Mistä näitä tulee…

Olisiko siinä Johanna the hömaiseva yrittänyt iskeä Isä Eerikäistä? Örttiina ei tykännyt ja kävi hömaisevan kimppuun? Ja taas lähti hiuslisäkkeet liikkeelle??

Olisihan Isä Eerikäinen voinut hieman lohduttaa hömaisevaa, kun kaikki eroottiset tanssijat ovat suurta perhettä..

Silly konit…hahaha…päivän best.

NÄÄ KAKS ON KUIN PIKKU TYTTÖJÄ,SAATANAN TURHIA,RUMIA ÄMMIÄ MOLEMMAT

Kuten TV:stäkin on nähty, joillekin on jäänyt murrosikävaihe pahasti päälle…

Näistä kumpaakaan en tunne, mutta aikanaan bigbrother-ohjelmaa katsoessa ihmettelin aitolehden luonnetta – jatkuvaa riidanhakuisuutta ja äkkipikaisuutta. nämä yhdistettynä huomionhakuisuuteen. Meitä on moneksi.

On kummallista, miten tietyt julkkikset joutuvat aina hankaluuksiin. Ja kummallista on myös se, että näistä yritetään tehdä sankareita myös joidenkin lehtien (ei hymyn) toimesta ja että tällaiset tyypit kelpaavat vielä tv-sarjoihinkin, kuten aitolehden poppoo. Minusta kumpikaan mainituista ei oikein sovi esimerkiksi nuorisolle. Vaikka kai tällaisilla ja muilla tempauksilla haetaan lisää julkisuutta. Ja kaiken kukkuraksi kertomukset luultavasti eroavat toisistaan radikaalisti. En tehnyt mitään…

Siis lopettakaa jo tää takiainen-maitolehti kirjoittelu. Ovat taas tapelleet seiskan palstatilasta, joten eihän tuo noiden tyrkkyjen osalta pitäis mikään uutinen olla….

Oma kommentti