Aku Hirviniemen sketsihahmo: Sekoitus näitä tosielämän henkilöitä!

Aku Hirviniemi marssitti eilisessä Putouksessa esiin Slaikka Gustafsson -nimisen sketsihahmon. Tälläkin kertaa villit spekulaatiot hahmon oikeista esikuvista käynnistyivät välittömästi.

Viime vuonna Hirviniemi esitti turkulaista Samppa Linnaa, joka oli ulkonäkökaima BB:stä tutulle Kari ”Kaki” Hautoniemelle, mutta hänen puheessaan nähtiin myös yhtymäkohtia aina Hannu Jortikkaa myöten.

Tällä kertaa kyseessä on muusikko, joka on jo elämänsä ehtookeikoille elänyt kitarajamppa. Maskuliini ääni tuo mieleen Kari Tapion, niinikään hänen käyttämänsä esiintymisasu, kuviollinen paita.

Nimi Slaikka johtaa myös hataralla tavalla Kari Tapio Jalkasen lempinimeen, jonka oli Klabbi (jalka). Slaikasta tulee helposti mieleen ”slaikkari”, joka on myös eräällä tavalla jalka, nimittäin miehen ”kolmas jalka” eli sukupuolielin.

Kari Tapiota hahmossa on siis ehkäpä eniten, mutta toisaalta myös tämän elävä kollega, Reijo Taipale, tulee mieleen Slaikka Gustafssonin huonosta kuulosta.

Pullonpohjalasit nenällä taas tuovat mieleen Bodom-hahmo Nils Gustafssonin. Slaikka Gustafssonin hahmossa voi siis olla ripaus häntäkin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aku Hirviniemi, B, Hannu Jortikka, Kaki, Kari Hautoniemi, Kari Tapio Jalkanen, Nils Gustafsson, Reijo Taipale, Slaikka Gustafsson

Kommentit

Oma kommentti