AL: Andy McCoy vaati erityiskohtelua eilisessä Maria-ohjelmassa – lue huipputähden elkeistä!

Andy McCoyNelosen eilen esittämä Maria-ohjelma aiheutti kummastusta lähinnä kyläkauppias Vesa Keskisen humalaisen käytöksen takia. Aamulehden haastatteleman kotimaisten ohjelmien päällikön Kristiina Werner-Aution mukaan takahuonetarjoilu Maria-ohjelmassa käsittää suuruusluokkaa kolme pulloa kuohuviiniä. Kukaan ei erikseen valvo, kuinka paljon kukakin nauttii ennen ohjelman alkua.

Werner-Autio kuitenkin paljasti Aamulehdelle, että eräällä illan vieraista oli oma raiderinsa eli toivomuslistansa takahuonetarjoilun suhteen. Tämä haastateltava oli Andy McCoy. Miehellä on siis suuren staran elkeet pienemmissäkin tilaisuuksissa.

Ohjelmapäälilkkö ei paljastanut, mitä raideriin kuului.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Andy McCoy, Vesa Keskinen, Aamulehti, Kristiina Werner-Autio

Kommentit

Andy ja muut hanoin jätkät on näitten seutujen ainoita oikeita rock´n roll tähtiä!
tällaisia oikeita rokkareita ei enää ole

Andy on opiaatti miehiä ei piripettereitä… olisi hyvä tietää mitä mikäkin sana tarkoittaa ennen kuin niitä käyttää. Ja tosiasia on että Andy on kuitenkin maailmalla kuuluisampi kuin yksikään tänne kirjoitteleva häviäjä… Andy on pellen bändissä, koska soitti sillä Pellen menestyneimmällä levyllä eli Moottoritie on kuuma eli faktat haltuun ennen kuin alatte huutelee, niin ette vaikuta ihan niin typeriltä kuin olette.

Kaikki siellä pöllyssä hörhöilee. Ei vain rohjeta paljastaa!

Tota mä en vedä, multa meni hampaat siitä. Ton takia taas kuolasin skitan kielille aina ennen keikkaa.

Miksi ei Tuksu ja Andy ole löytäneet toisiaan. Tässä oiva pari.. Tähden elkeet ym..

olevinaan niin maailman tähteä että,eihän tota kerjäläistä missään oikeesti tunneta.

Kyllä se McCoy ne Hanoitten parhaat biisit sävelsi joten en mä ainakaan sitä ihan turhaksi jätkäksi sanoisi vaikka nykyään onkin aika säälittävää seurattavaa miehen tekemiset.

ANDY ON SÄÄLITTÄVÄ PIRIPÄÄ.

ANDY ON VAAN SAANUT MAINETTA HANOI ROCKSIN JÄSENTEN VANAVEDESSÄ. KAIKKI POJOT MIKELLE, NASSELLE JA SAMILLE!!! Onneksi saitte Andyn ulos bändistä.

Kermalikööriä kai Antti on ennenkin vaatinu takahuoneeseen. Tuskin se on siitä eroon päässy

Oma kommentti