Alibi julkaisi valvontakameran kuvat – totuus Tukiaisen poliisikahakasta!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on erityisen ajankohtainen tänään lauantaina, kun hänet vihitään lappilaismiehensä Arto Länsmanin kanssa. Ajankohtainen hän on myös vastikään ilmestyneen Alibin vuoksi. Alibi nimittäin on julkaissut kohuleidistä jutun, jossa kerrotaan totuus Tuksun Varkauden poliisia kohtaan kohdistamista ”sähköshokkiväitteistä”.

Tukiainenhan kärähti viime heinäkuussa 2,2 promillen känniautoilustaan ja poliisi otti hänet kiinni. Tuksun väitteen mukaan poliisi uhkaili häntä ”sähköshokeilla”, käytännössä siis vaikeiden asiakkaiden käyttöön tarkoitetulla etälamauttimella.

Alibin julkaisemista valvontakameroiden kuvista ei tällaista episodia kuitenkaan näy, eikä poliisin sisäisissä tutkimuksissakaan asialle saatu vahvistusta. Sen sijaan kuvista näkyy, kuinka Tuksu karkaa poliisiaseman pihalla maijasta, ja kun hänet saadaan kiinni, hän vastustaa väkivalloin poliisin kiinniottoa.

Alibin mukaan Tuksu harasi voimakkaasti vastaan, yritti useita kertoja potkia konstaapeleita ja lisäksi hän heittäytyi toistuvasti maahan makaamaan. Hän myös valehteli poliisille nimensä. Tuksun ajama auto oli katsastamaton ja ajoneuvoverokin oli erääntynyt. Tuksu itse selvitti esitutkintapapereissa karkuunlähtemistään paniikkihäiriöllään.

Tukiaisen rattijuoppoudesta ja virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta napsahti 80 päivää ehdollista ja 40 päiväsakkoa. Koeaika vankeusrangaistukselle päättyy vasta kahden vuoden päästä tammikuussa.

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

ei siinä puhuta mistään nauhoista. Ne nauhoista otetut still- eli pysäytyskuvat ovat osa poliisin julkista esitutkintamateriaalia.

Miksi Tuksu valehtelee kaikesta, tuo hääpukukin muka Pariisista, vaikka Helsingistä on.
Onko hän niin kutsuttu mytomaani, eli ihminen joka valehtelee pakonomaisesti ja uskoo itsekin mitä valehtelee, elää ihan mielikuvitusmaailmassa.

Eikö sille ala vähitellen häkki heilua? Vai saako se jotain säälipisteitä?

Glamour-ihmisen glamour-elämää…

Patoutunut valehtelija, uskoo jo iteklkin omiin valheisiinsa.
Naurattaa jo nuo hääpuku jututkin, hesalainen firma kertoo kuinka niiden valmistamaa Tuksun pukua on muokattu Glamour prinsessan toiveiden mukaan ja Tuksu ite pokkana selittää et Pariisista asti on tilattu erikoispuku. 😉

Tuksu elää täysillä Jumalansa kämmenellä! Mitkään maalliset instanssit eivät tätä Jenkkilässäkin käynyttä bimboa saa ojentaa. Tuksuhan tekee just mitä lystää. Hän on kaikkien suomalaisten taviksien yläpuolella.

Taas virkavalta viattoman kimpussa! Hävetkää poliisit kun Tuksua noin kaltoin kohtelette. Tuksu on kuitenkin aito lady eikä mikään paheellinen kurtisaani!

Oma kommentti