Alibi: Poliisit kiittivät Tukiaisen riehumisten julkituontia!

Johanna TukiainenAlibin tuoreimmassa numerossa julkaistu juttu kohujulkkis Johanna Tukiaisesta on saanut poliisit kommentoimaan. Anonyymeinä esiintyvät konstaapelit kiittävät rikoksiin erikoistuneen lehden toimitusta siitä, että poliisia vastaan useastikin haranneen kohublondin riehumiset tuodaan julkisuuteen.

Asia paljastuu Alibi-lehden nettisivuilta.

Tänään Tukiainen haukkui poliiseja Facebookissa natseiksi. Lisää tuolla:

https://hymy.fi/juorut/suomalaisjulkkis-satti-poliiseja

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Johanna Tukiainen

Kommentit

Voisiko Alibi tehdä vuonna 2012 näitä juttuja? Miten paljon meidän the suurin, hänen kviiniytensä puhuu paskaa edelleen. Aina poliisit ovat hänen puolellaan, paitsi kun he ovat häntä vastaan, niin sitten tykitetään poliiseja vastaan.

Onko mikään asia mitä Tuksu kirjoittaa totta. Selvittäkää näitä asioita. Sama shaisse jatkuu vuodesta toiseen.

Tukiaiselta lähtenyt viimeisetkin järjenrippeet. Ei tajua että haukkumalla nimellä ja kertomalla toisen työpaikan syyllistyy todella raskaaseen rikokseen ja vielä ehdonalainen päällä. Järki on kateissa.

Kiitos tuosta netti osoitteesta. Olin jäkyttynyt koko ajan kun luin.

Tukiainen hehkuttaa Alibin tekevän hänestä juttua,jossa hän saa puolustella itseään exän tapauksen vuoksi.Toivottavasti juttua tekevä toimittaja tutustuu ennen jutun kirjoittamista esi.Hymyn keskustelupalstalla
Tukiaisen jatkuvasti lähettämiin herjaaviin viesteihin exsästään.Mikäli mahdollista hänen facebookiin lähettämiä ja poistamiaan viestejä löytyy myös ns.Kooman salakapakka sivuilta jonne niitä on säilytetty.Viestit ovat kaikessa koomisuudessaan järkyttäviä!

Muistakaa tuksu boikotti, lopetetaan kirjottelu netissä kokonaan!

Onkohan Johanna Tukiaisella usein paha mieli/huono fiilis? Näistä uutisista saa semmosen käsityksen.

Oma kommentti