Alibi: Poliisit pysäköivät kieltoalueelle – menivät hampurilaisille!

Alibi-lehden verkkosivuilla kirjoitetaan erikoisesta episodista, joka pisti ohikulkijoiden silmään hiljattain Hämeenlinnan lähellä Linnatuuli-huoltoasemalla.

Alibin mukaan poliisiauto oli pysäköity oven eteen pysäköintikieltoalueelle. Moni luulikin, että sisällä asemalla on tehtävää suorittamassa oleva partio.

Partio löytyi – hampurilaisia syömästä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, pysäköinti, Linnatuuli

Kommentit

Maailmanloppu on tullut, Halla-aho mainitsi sanan ”sotilasjuntta”, Savolainen on nähnyt poliisin kaupassa.

tänäänkin vantaalla oli ihan kaupan oven edessä poliisiauto, ja ei olleet virkatehtävissä vaan ostoksilla…

Ihme itkemistä. Näitä kyttää katkeroituneet ihmiset eri syistä. Mun puolesta poliisit voivat pysäköidä minnen tahansa, en tirauta kyyneltä.

Ilmeisesti Poliisi_on_ystävä haluaisi luokitella ketkä saavat rikkoa sääntöjä ja miksi. Kelpaisiko lääkärille sama oikeus, entä papille jolla saattaa olla kiire viimeisen voitelun tekoon. Entäpä rakennusmestari, jolla on kiire apteekkiin ostamaan insuliiniuä, jonka lopppuminen saattaa olla kohtalokasta. Tai minulla jolla on kiire paskalle, ja muuta paikat ovat täynnä.

Tässä tapauksessa, sama kuin tapauksessa jossa poliisi puhui kännykkään ilman hf laitetta, on autossa kaksi epärehellistä poliisia. Se joka kuljettaa autoa, ja kaveri joka jättää puuttumatrta selvään rikkeeseen. Että sillälailla.

No voi, voi. Miten nopeasti luulet poliisin ehtivän paikalle kun SINÄ olet hädässä, jos poliisi etsisi joka kerta laillisen pysäköintipaikan kun tauolla käy!!!???

Oma kommentti