Alibi raivostui Espoon poliisille!

Alibi-lehti kertoo verkkosivuillaan hermostuneensa tänään Espoon poliisille julkisiin esitutkintapöytäkirjoihin ja niiden hankkimiseen liittyvässä asiassa.

Alibi kurmuuttaa Espoon poliisia siitä, että aikaisemminkin täysin julkisen materiaalin hankkiminen on tökkinyt Espoossa. Nyt Alibi tilasi julkisia asiakirjoja, mutta Espoon poliisitalolta ilmoitettiin toimitukselle epämääräisesti, ”ettei tiedetä voiko pöytäkirjoja toimittaa tiedotusvälineelle, ei tiedetä löytyykö esimiestä, eikä tiedetä millä aikataululla asiakirjapyyntöön vastataan.”

Tämä sai Alibi-lehden toimituksen harkitsemaan kantelua viranomaisen toiminnasta. Se teki asiasta uutisen verkkosivuilleen.

Espoon poliisi ryhdistäytyi, nuoli näppinsä ja toimitti paperit kiltisti lehdelle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Alibi, Espoo

Kommentit

Ihan oikein niille paskiaisille, rikollisten suojelijoille!

Oliskohan ollut vaan kesäapulainen paikalla..mitä siitä hermostumaan. Alibilla taitaa mennä vähän heikosti kun hermot menee noin helposti?

Huomaahan sen jos Espoossa erehdyt ajamaan hiljaseen aikaan vanhalla autolla. Heti pysäytetään vaikka pystyvät radiolla tarkastamaan että vakuutukset ja katsastukset hoidettu ja omistajan ajokortin! Vastenmielinen paikka.

Oma kommentti