Alibi: Tamperelainen nettiherjaaja kiinni poliisiratsiassa – passitettiin yli kahdeksi vuodeksi vankilaan!

Alibi kertoo verkkosivuillaan, että yli kahden vuoden tuomiota netissä tekemistään törkeistä kunnianloukkausista pakoillut mies tavoitettiin sattumalta poliisiratsiassa Kalajoen seudulla juhannuksena. Mies liikkui seurueessa.

Noin viisikymppinen nettiherjaaja tuomittiin jo pari vuotta sitten yhdestätoista kunnianloukkauksesta kahden vuoden ja neljän kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen. Turun hovioikeus ei muuttanut tuomiota. Tämän jälkeen kunnallis- ja eduskuntavaaliehdokkaanakin ollut mies on pakoillut viranomaisia.

Ankaran kunnianloukkaustuomion on katsottu olevan selvä signaali internetin loukkaavan kirjoittelun suitsimiseksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kunnianloukkaus, nettiherjaus

Kommentit

jaa, vai mr.caricatyrist narahti.

mutta vittu mitä pelleilyä. herja sivustoista näkee tyhmempikin että ne ei ole vakavalla naamalla tehtyjä.
jutut on tietysti roiseja ja aika loukkaavia,mutta eikö tässä maassa tapahdu oikeasti vaarallisia asioita?

Jännä juttu että humalassa tehdystä tapostakaan ei ton kovempaaa tuomiota saa. Puhumattakaan sarjaraiskaajista ja pedofiileistä. On tää jännää tää suomen oikeus

Kommentoija 1# hei, kiva kun provoat tällä, mutta eihän se ihan noinkaan mene. Ei pedoille ehdollista jaeta, vaan ihan kiinteätä, jos ovat jotain oikeasti tehneet.
Mutta yhtä lailla kuin lapsen muistoissa säilyy paha teko läpi elämän, yhtä lailla se, että vaikka puhuisin ummet lammet täällä paskaa sinusta nimellä ja kuvalla, säilyy internetissä ikuisesti.
Mitä jos saisit (ja tulevat työnantajasi, tyttöystäväsi jne) lukea vuodesta toiseen sinun olevan varas, narkkari, pettäjä, homoseksuaali ym. kuvan kanssa. Mieti!e

Ihmeellistä miten Suomessa pedofiilit saavat ehdollista mutta näinkin vakava – kuin toisten haukkuja – joutuu kiven sisään!

Oma kommentti