Alibin ilotyttö-poliitikko -kohu sai jatkoa!

Prostituoitu ReettaViime kuun Alibi-lehdessä julkaistiin 24-vuotiaan prostituoidun, Johannan, haastattelu. Siinä hän kertoi kansanedustajasta, joka ajaa eduskunnan taksikortilla hänen luokseen Helsingin Kallioon ostamaan seksiä. Seksipäivä on yleensä torstaisin.

Nyt Alibi jatkaa juttuaan Johannan uusintahaastattelulla. Lokakuun lehdessä ei edelleenkään paljasteta poliitikon nimeä.

-En halua hänelle mitään pahaa. En antanut haastattelua siksi, että aiheuttaisin hänelle jotain mielipahaa, prostituoitu täsmentää Alibille.

Hän ei myöskään ollut etukäteen suunnitellut kertovansa poliitikosta haastattelussa. Kyse oli lipsautuksesta, johon lehti tarttui.

Hymyn tiedossa on se, että aihe on aiheuttanut keskustelua eräässä jos toisessa eduskuntaryhmässä. Nimeä on yritetty kaivaa esiin ja sitä on kyselty myös Alibin toimituksesta. Tiettävästi myös yksittäiset kansanedustajat ovat soittaneet lehdelle, kuka missäkin tarkoituksessa.

Kuva Hymyn prostituutioaiheisesta jutusta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, kansanedustaja, poliitikko

Kommentit

Kyllä sanottiin näin, että on perheellinen ja tunnettu mies, eli nyt vain ekaksi pistetään kaikki kansanedustajat tähän jonoon, joilla perhe.

Eihän missään ole sanottu että kansanedustaja olisi naimisissa oleva.

Kaksi asiaa (faktaa):

1) Miksi kansanedustajan täytyy käyttää veronmaksajien rahoja seksi-… ei kun taksimatkoihinsa?

2) Miksi miesten pitää väen väkisin ängetä naimisiin ja hankkia lapsia päästäkseen vain pettämään sen minkä kintuistaan ehtii? Eikö tuollaiset poliitikon imagonkohottamisavioliitot ole aika naurettavia…

Pahaa tässä on se että tällaiset ”sankarit” saavat veromarkkojen varastamisen näyttämään ihan luonnolliselta ja suorastaan ”hyvältä” teolta. Sillä kukapa nyt voisi tosissaan nuhdella, kun varkaus kuitenkin tehtiin sentään lemmen-asioden hoitamiseksi. Tällälailla ovat taitavat manipulaattorit aina ohjailleet ihmisiä suorastaan ylistämään ja ihailemaan varkaita.

Ensimmäiselle kommentaattorille : Milloinkas se seksin ostaminen Suomessa on laittomaksi muuttunut ? Toivottavasti ei muutukaan. Ostamisen kriminalisointi oli länsinaapurissakin pelkkä paniikkiratkaisu, kun ei muuta tapaa keksitty hillitä käsiin räjähtänyttä, julkisesti harjoitettavaa prostituutiota. No- bisnes häipyi maan alle, mikä oli lain perimmäinen tarkoituskin. Ei kukaan kuvitellut prostituution loppuvan.
Melkoista kaksinaismoraalia tässä kansanedustajilta koko show tässä Suomen tapauksessakin. Monikohan kansanedustaja joutuisi piinapenkkiin jos taksikorttien käyttöä erilaisiin hupiajeluihin alettaisiin toden teolla selvittää ??

”Tiettävästi myös yksittäiset kansanedustajat ovat soittaneet lehdelle, kuka missäkin tarkoituksessa”

Eli tää kyseinen poliitikko on sitten soittanut sinne ja kysyny paljon pitää maksaa että eivät julkaise tietoja 😀 !

Jos samalla sipaisulla saa kikkeliä, sekä kokkelia,
eikö se olekin jo hieno asia?
Vai mitäs ne mummelit meinaa, jotka ei taida enää naida?

kuka se ketäkin turvaa taloudellisesti, taikka
kuka se ketäkin kiklauttaa. Mitä sillä on väliä, häh?
Kunhan eivät lapsia lempisi vai sanoisinko:
Turmeleisi heidän tulevaa elämää.
Aikuiset saa suomessa sutkia. Eiköhän se liene jopa ihmisoikeus. Jos joku antaa joko lämmöstä,
lemmestä, taikka leipänsä löytämiseksi, antakaa toki
lemmen lurista, että ei puristaisi munista.

Yksitäiset kansanedustajat ovat ottaneet yhteyttä lehteen, kuka missäkin tarkoituksessa,, Tää on Hyvä!

Eikös vaan selvitetä kenen kansanedustajan kortti vinkuu torstai-iltaisin taksissa?

pöh. prostituutio on elämää ja ainut paha on että verohyötyä ei tule, mutta mitä siitä, näitä veroja on jo tarpeeksi.

ja paskat on kansanedustajalta kielletty taksikortin käyttö, ei ole!! voi käyttää ja ajella, yli 50 eeuron matkoilta maksetaan itse.

Se tässä on PAHAA että poliitikko kulkee paneskelemaan yhteiskunnan laskuun.

miettisin mitä pahaa siinä on että ilman seksiä elävät hyvä tuloiset menee kiksauttamaan opiskelijaa ja jakaa hieman varallisuuttaan. sit valitettavasti muistin että kas sehän onkin laitonta meidän tekopyhä moraalin täyttämässä verottajan paratiisissa. lämmittää kuitenkin tietää että parit poliitikot ovat vielä ihmisiä eikä paskanjauhannan ammattilaisia.

Oma kommentti