Alibin päätoimittaja: Huomattavia korvauksia kunnianloukkauksista!

Mika LahtonenAlibin nettisivut kertovat, että lehden päätoimittaja Mika Lahtonen on toimittanut poliisille lisää Internetin keskustelupalstoilla julkaistuja häntä loukkaavia kirjoituksia. Poliisin esitutkinta laajenee nyt koskemaan myös Iltalehden keskustelupalstalla julkaistuja ja sittemmin poistettuja kirjoituksia.

Lahtosen mukaan viesteissä loukataan häntä erittäin loukkaavalla tavalla. Päätoimittaja tulee vaatimaan kunnianloukkauksista huomattavia vahingonkorvauksia.

Aiemmin Lahtonen on tehnyt rikosilmoituksen Johanna Tukiaisesta tämän blogiväittämiin perustuen sekä Stara-verkkolehdestä, joka jatkoi Tukiaisen väitteiden julkituontia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Mika Lahtonen, Stara, Alibi

Kommentit

Lahtonen ja kustantaja tuomittiin korvauksiin yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä ja nyt Lahtonen on hirveän loukkaantunut joistain iltalehden keskustelupalstalta poimituista viesteistä. Eiköhän poliisilla olisi muutakin tekemistä, kun jäljittää joitain räkänokkia ,kun Lahtonen on nyt niin hirveän loukkaantunut. Poliisi juuri tiedoitti näistä voimavaroja tuhlailevista tutkintapyynnöistä miten niihin tuhlaantuu aikaa. Montakohan mummonpotkimis juttua odottaa tutkimista, kun tutkitaan ja jäljitetään joitain kirjaston koneilta tai avoimilta palvelimilta tulleita viestejä, jotka oli korkeintaan tunnin jossain keskustelupalstalla. Taitaa Lahtonen päivystää palstoilla. Veikkaan, että yhtään viestin lähettäjää ei tulla tuomitsemaan tai saamaan edes jäljitettyä, mutta aikaa ja voimavaroja kuluu.

Siis suomessa tapetaan ihmisiä, niitä katoaa päivittäin ja yhet työllistää poliisia tämmösestä asiasta. On keksitty uusi asia joka on kunnianloukkaus. Siis hei sitähän tapahtuu koko ajan. En hyväksy loukkaavia kirjoituksia, mutta kun sen aloittaa latvasta laho julkkis niin olisit Mika vaan antanut asian olla. Sinä tiedät että teit oikein ja hei kuka ottaa vakavasti noita keskustelijoita netissä.

6# Alibin sivujen uutistiedotteessa lukee että loukataan erittäin loukkaavalla tavalla. Mikä tossa nyt on. Voihan loukata vähän, loukkaantua vähän, loukata erittäin loukkaavasti ja loukkaantua erittäin loukkaavasti.

Onhan laissakin lievä ja törkeä tekomuoto.

”Lahtosen mukaan viesteissä loukataan häntä erittäin loukkaavalla tavalla”

niin no, yleensä loukkaaminen lienee loukkaavaa.

Aika raskauttavaa väittää tuollaisia kun on vielä ehdollisen koetusaika päällä.

Niin ketjun otsikko oli: ”Mika Lehtonen raiskaa naisia kampissa”

Voisko sellaisella otsikoinnilla odottaa muuta kuin syytettä kunnianloukkauksesta…

Oma kommentti