”Älkää hankkiko lapsia, Tauski ja Henna!”

Tauski perheineen SärkänniemessäTauski ja Henna Peltonen ovat olleet naimisissa pian kuukauden. Vaikka pari keväällä romanssin paljastumisen aikoihin hehkuttikin, että lapsia tehdään ja harjoitukset ovat käynnissä, Henna toppuuttelee tänään asiaa MTV3:n Viihdeuutisille. Ensin panostusta uraan, sitten lisää lapsia, Henna mieltää.

Lapsiasiasta ei ainakaan innostu Hymy-lehden selvänäkijä, joka on katsastanut kesän hääparit ja heidän tulevaisuutensa tuttuun tyyliinsä. Syyskuun numerosta voit lukea aiheesta lisää, mutta Hennalle ja Tauskille Sonja Maunosen viesti on selvä:

-Älkää vain tehkö lapsia. Tämä on vuoden ekopari. Sellaista parisuhdekierrätystä parhaimmillaan. Tauskin pitäisi pysyä pullonkorkista irti, mutta eihän hän taida kyetä siihen, Maunonen tylyttää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Sonja Maunonen

Kommentit

Toivottavasi Tauski ja Henna ovat antaneet suostumuksensa siihen, että Hymy-lehden selvänäkijä saa julkisesti katsoa heidän tulevaisuuttaa.
Jos asianosaiset EIVÄT ole tällaista lupaa antaneet, tällaisten parisuhde-ennusteiden julkaiseminen on vähän kyseenalaista.

Eikö Hymy-lehti voisi kysyä Sonja Maunosen näkemystä lukuisista Suomen katoamistapauksita? Ei se varmaan mitään ottaisi, jos kohta ei antaisikaan(?) Esim. missä ovat
– Raisa Räisänen,
– Teemu Puumalainen,
– Kai Salomaa,
– Antero Harju,
– Aulis Käkelä,
– Maarit Haantie,
– Jussi Neuvonen jne.

ID, eli Investigation Discovery- kanavallakin on ohjelmia, joissa selvänäkijä esittää oman näkemyksen kadonneen kohtalosta mm. Psyhcic Witness.

Juu, älkää hankkiko lapsia. Jos tulee tyttöjä ni tulee pienet roikkurinnat ja jos poikia, niin onnettomia nössöjä, niinkun isästään.

Mitä mahtaa Maunonen tykittää tämän vuoden kuumimmalle hääparille eli Jussi ja Saana Parviaiselle. Pariskunnalla on myös lapsentekoharjoitukset kovassa käynnissä.

joku vinku,että ei o jukka karjalainen kuuluisa,kato perkele tv,2kakkosta,eipä ole tauskia mansikkapaikka ohjelmassa näkyny,ja radio suomipop soitta useamman kerran päivässä ,j,n lauluja,lässyn lässyn

Tauskin 13 v Jimmypojan paidassa luki isolla PILLUMAGNEETTI kun se oli iskan keikalla taustatansiijana kesällä. Komee poika ja isäänsä tulossa satavarmasti…

poika 12 sinä joudat bannilistalle täältä ja odotahan kun pääsen takaisin työpaikalle niin

Oma kommentti