AMB vauhkoaa maahanmuuttajista ja rasismista!

Anne-Mari BergAnne-Mari Berg tunnetaan erityisesti sävähdyttävästä ulkomuodostaan, jota typykkä on taannoin Hymyssäkin esitellyt. AMB jakelee myös mielipiteitään lähes yhtä rivakasti kuin Nygårdin Petri. Tällä kertaa boikottiin ei ole joutunut turkistarhaajat vaan media, joka neidin mielestä provosoi ihmisiä maahanmuuttoasioissa. AMB lataa Twitter-sivuillaan täyslaidallisen.

-Ensin oli ”homopuheet”, nyt ”vihapuhe”, ai että media ruokkii uusia trendejä, joilla provota ihmisiä. Maahanmuuttajien on sopeuduttava maan kulttuuriin ja elettävä Suomen lain mukaisesti, muuten ei tänne ole mielestäni asiaa. Mielipiteeni mukaisesti olen varmasti rasisti ja ”kiihoitan kansanryhmää vastaan” . Maamme-Laulu, Suvivirsi. Miten jotkut tahot voivat valittaa näistäkin?! Hävetkää.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anne-Mari Berg

Kommentit

Tuo on totta, suurin osa maahanmuuttajista vaan täällä suomessa loisii ja tekee suurimman osan raiskauksista. Hyvä Berg ♥

Lauseesi alkuosiossa on mielipide, loppuosassa väite.

Esitäpä tilastofaktaa väitteesi tueksi.

Kiitän.

Oho! Voiko olla että tämänkin naisen suusta tulee kerrankin jotain fiksua?? :O

Mene AAÄMPEE itse töihin vai eleletkö mieluummin veronmaksajien /ukkosi rahoilla?

AMB on idiootti pitäis suunsa kiinni kun sieltä ei mitään älykästä tule kuitenkaan

Tuo on totta, suurin osa maahanmuuttajista vaan täällä suomessa loisii ja tekee suurimman osan raiskauksista. Hyvä Berg ♥

työssäkäyvien verorahoilla,maksaa ne veroja ne työttömyyspäivärahalaisetkin.etsä omista tätä suomea,meidän rahoilla ,mulla on ainakin omat rahat,ei oo sun rahoja näkyny,tyhmä juntti luuseri painu ite pois,tyhmät pois suomesta

Eihän tuo amb:n kommentti oo millään tavalla rasistinen..Itse olen ihan samaa mieltä tuon tekstin kanssa vaikken rasisti olekkaan..amb:hän sano vaan että jos ei hyväksytä maan tapoja niin sit ei olla tervetulleita ja näin on!!! mitä tänne änkeemään jos ei tykkää maan tavoista. Ei se oo rasistista jos ei tykkää että jotkut elää täällä pummina meidän työssäkäyvien verorahoilla olipa sitten valko tai tummaihonen!! suomalainen tai venäläinen!! eri asia on työtön joka kuitenkin etsii töitä!

Miehensä miljonääri. Ei siinä paljon elatuksia tarvitse.

AMB on niin turhake kuin olla voi!

Millä elättänee itsensä? Suomalaisten veronmaksajien varoilla, kenties KELAn työttömyyskorvauksella tai asuinkuntansa toimeentulotuella?

AMB yrittää vain saada uudelleen 15 minuutin julkisuutensa – ja rahastaa sillä.

Ettekö tajua tätä, te muutkin luuserit.

Nyt puhutaan asiaa! Miksi pakolainen, jopa rikoksia tehnyt sa Suomessa nopeammin töitä kuin valkolainen? Miksi sossusta saa parempaa palvelua ulkomaaelävä kuin suomalainen? Tämänkö takia taisteltiin NL vastaan?

😀 nyt kyllä repesin. Mikä kommentti. Jos on turha muija niin on kyllä nuija kundi näin on näreet.

oon tuntenut tummaihoisen naisen 2 kuukautta nyt viikko kihloissa,vittu se mistään ihonväristä kiinni oo jos kemiat kohtaa ,an berg saa haistaa paskasn,mitä säkään ihmissuhteista tiedät ,prkelen julkku,jos on tosissaan kaks ihmistä ,siinä ei paljon amberg sanat paljon paina paskanvertaa,ite mä tiedän kenet oon kihlannu,ja sulla ei oo vitun sanan valtaaa,mun ukki oli kannaaksella ja kuoli ryssätarkka-ampujan luotiin,joten ,pidä ämmä turpas kii

NO, AMB pääsi julkkutyrkkiksenä nyt ns. palstoille, kun ei muutakaan yhteiskunnallista aihetta keksinyt. – Ja siihenhän kaikki mm. hommafoorumilaiset tarttuivat – kuin kalat koukkuun.

Onko nyt kivaa, oikeasti?

Ja jos on kivaa, niin kenellä on, ja mitä siitä seuraa…

Mielenkiinnolla seuraan tätäkin viestintäilmiötä.

Älä AMB unohda ”kateuskorttia”. Tiedät varmasti mistä on kyse, myös omalla kohdallasi.

Minä ainakin olen rasisti, fasisti ja sadisti ja ylpeä sellainen! AMB pääsi juuri meidän kansallismielisten suosioon! Oikein hyvä että avasi suunsa!

Mä ihmettelen tätä tasaarvo asiaa!! miksei saisi olla rasisti? ei kaikista tarvi tykätä! ei semmoseen saa pakottaa!! mutta!! ei tarvitse syrjiä,haukkua tai olla paha kenellekkään!! toimeen voi tulla ja täytyy tulla!! ihan sama homojen kanssa!!

Miten niin vauhkoaa? Asiaahan tyttö puhuu,alkaako Hymykin liittyä Hesarin kanssa samaan kuoroon..

Täällä OLLAAN SAMAA mieltä mutta miksi sitten haluatte Suomeen maahanmuuttajia gallupeissa ja tv.n uutishaastatteluissa?

Maassa maan tavalla, tänne saa muuttaa töitä tekemään ja veroja maksamaan. Suvivirsi pysyy ja Maamme laulu..miksi virolaiset ovat omineet kaiken Suomelta??

Niin. Persettähän sillä ei ole ollenkaan mutta eipähän sentään roiku tai ole perinteinen laardiperse. Ihan ok mun makuun. Huonompiakin nähty.

En nyt halua ottaa näihin asioihin kantaa, mutta ihan näin ohimennen sanon kyl et tota persettä tarvis kyykyllä vähä reenata. Mites muilla fiilikset? Siis ihan näin rakentavassa mielessä.

AMB saa tasoisensa arjalais-urokset laukeamaan puntteihinsa näillä populistisilla puheillaan…mutta sehän se oli tarkoituskin.

Musta kotimaiset sosiaalipummit voisi ja pitäisi yhtä lailla ajaa pois Suomesta. Se, että on juuriltaan suomalainen, ei oikeuta loisimista ja toisten rahoilla elämistä. Eli yhteiskunnan varoilla elävät, elämäntapatyöttömät yms. pummit ulos!

Ei AMB olekaan mikään tyhjäpääbimbo !! Typykkä osaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä!!

AMB:llä on todella kauniit rinnat vaikka ovatkin silikoonit.

Anne-Marilla on kenties maailman suurimmat nännipihat, mutta pakko tunnustaa että puhuu ihan asiaa.

Missä Annikki-Marin silikonitissit on esillä??

Tekorinnoista AMB tunnetaan!

Anne-Mari on ainoa OIKEASTI järkevä silikoni”bimbo” mitä Suomessa on.

Median vanhastaan ruokkima trendi, jolla provota, on ”paskapuhe”, jota tämäkin töräys edustaa.

Täysin samaa mieltä kuin AMB.
Eikä kukaan ole rasisti jos haluaa vain että eletään sääntöjen mukaan.
Jos säännöt ei kiinnosta niin ei täällä pakko ole olla.

Ok, nyt tuli kyllä pinnat himaan Bergille. Hieno kannanotto, kiitos.

Tä? Tuolla oli jotain oikeaa sanottavaa…. ei nään kyl jotain unta.

Oma kommentti