Amin Asikaiseen yhdistetty Paratiisihotelli-kaunotar tilittää julkisuutta: ”Haluan pysytellä kaukana ongelmista”

Paratiisihotellista tutuksi tullut Nadia Ammouri on viihtynyt ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen kanssa, joskin Amin on toppuutellut romanssin olemassaoloa. Nyt Nadia puhuu julkisuudesta ja sen kiroista.

-Saan vähän väliä lukea lehdistä asioita, jotka olen kirjoittanut Facebookiin, tai kenen kanssa minut on nähty menemässä. Kaikki vain ja ainoastaan sen takia, etten kommentoi mitään, mikä liittyy yksityiselämääni. Haluan pitää yksityiset asiat yksityisenä. Kyllä minullakin kerrottavaa löytyisi, jos haluaisin. Mutta mitä sillä saavuttaisin? En yhtään mitään. Haluan vain pysytellä mahdollisimman kaukana ongelmista ja siitä, että kommenteillani pilaan toisten elämän tai satutan ihmisiä. Media kun muotoilee ja kirjoittaa asiat omalla tavallaan, Nadia tietää.

Hän ei puhu Aminista, mutta kertoo tavanneensa julkisuudenhenkilöitä, joista hänellä saatoi olla ”kova” tai ”ylimielinen” kuva.

-Näin face to face tavanneena kuva monesta julkisuuden ihmisestä on muuttunut. Se, mitä kautta ihminen on ollut julkisuudessa, mistä hän on tunnettu ja mitä tehnyt, vaikuttaa mielikuvaan, mutta en tekisi kenestäkään ihmisestä ennakkokäsityksiä, ennen kuin tapaan ihmisen itse. Lähes kaikki ovat olleet mahtavia persoonia, mikä ikävä kyllä aina ei välity kotisohville.

Nadian mukaan julkisuus ei ole muuttanut häntä, mutta muita sitäkin enemmän:

-Tiedän, että lähipiiristäni hävisi ihmisiä, jotka hyödynsivät julkisuuttani. He käyttivät tekemisiäni rahapankkina kertomalla lehtiin asioita, mitä luulivat tietävänsä. Harmillista huomata, kuinka joillekin oman edun tavoittelu menee niin pitkälle. Että ollaan valmiita pilaamaan toisen elämä ja mahdollisuudet siinä samalla, siinä kuitenkaan onnistumatta. Karman laki tulee tässäkin vastaan.

Nadian tilitystä hänen blogissaan lisää

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Amin Asikainen, Nadia Ammouri, Paratiisihotelli

Kommentit

Oma kommentti