Kuva Kai Merilä

Amin Asikaiselta yllätyspaljastus!

Viime kesänä seurustelunsa julkistaneet ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen ja tv-persoona ja bloggaaja Nadia Ammouri odottavat yhteistä lasta.

Asia käy ilmi heidän yhteisestä postauksestaan Facebookissa. Postaus on julkaistu kummankin allekirjoittamana Nadian sometilillä. Se kuuluu näin:

-Kyllä, olen raskaana ja kiitos kaikille onnittelijoille, jotka vilpittömästi haluavat meille hyvää ja ovat onnellisia meidän puolesta. Syy miksei olla asiasta puhuttu medialle ja en ole raskautta myöntänyt ovat olleet aivan siinä että olen halunnut suojella meitä ja vauvaa viimeiseen saakka. Lisäksi alkuraskaus ei ole ollut mutkaton, vasta viime aikoina saimme tietää että lapsi on terve, Nadia kirjoittaa.

-Jokaisella ihmisellä on oikeus yksityisyyteen tämmöisissä asioissa. Nyt kuitenkin voimme sen myöntää ja olemme erittäin onnellisia ja kiitollisia tulevasta vauvasta.

Asikaisella on aiemmasta liitostaan kaksi alle kouluikäistä lasta, jotka asuvat hänen kanssaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Vauva, lapsi, raskaus, Amin Asikainen, Nadia Ammouri

Kommentit

Onko ihan pakko alkaa tehdä muksuja heti, eikö voisi katsoa rauhassa sopiiko yhteen ja alkaako elämä rullata.. Tulee vaan lisää niitä tapeltavia jälkeläisiä joita kuskataan paikasta toiseen ja elatusmaksuista aina riita päällä.. Asikaisellakin on jo kaksi joten olisi vähäksi aikaa riittänyt. Luin juuri Karalahden metkuista kun ulosoton kautta menee elatusmaksut niille monille äideille..Onko nyt jo kolmen kanssa lapsia? Onkohan se miehelle joku meriitti olla koko kansan siemenlinko????

Oma kommentti