Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulan uskomaton lapsuus: Perhe kuoli viinaan!

Jussi KoivulaAmmattinyrkkeilijä Jussi Koivulan suunnitelmissa on otella neljä kertaa tänä vuonna. Sen jälkeen hän on valmis EM-kehään. Mies antoi Hymy-lehdelle koskettavan haastattelun, jossa paljastui, että nyrkkeilijälupauksen perheestä suurin osa on kuollut päihteisiin.

Välisarjassa ottelevan Koivulan nyrkkeilyura on jatkunut hyvien tuulten alla, ilman tappioita. Pikkupoikana aloitettu harrastus on tarjonnut Jussille turvasataman kodin kovista kokemuksista. Molemmat vanhemmat ja kaksi vanhempaa sisarusta olivat alkoholisteja. Jussi muistaa soittaneensa ensimmäisen kerran viisivuotiaana puhelinkopista poliisit kotiinsa.

Jussi oli vasta 12-vuotias, kun hänen äitinsä kuoli alkoholimyrkytykseen. Isä menehtyi kahden kuukauden kuluttua tästä. Vuosituhannen vaihteessa veli ja sisar jakoivat saman kohtalon.

-Ei isässä ja äidissä muuta vikaa ollut kuin alkoholismi. Se on sairaus. Muuten isä ja äiti olivat hyväntahtoisia, nyrkkeilijä kertoo Hymylle.

Jussi on harvinaisen tasapainoinen, sanavalmis ja kohtelias huippu-urheilija, ja niin onnellinen kuin vain voi olla. Hän tapasi tulevan vaimonsa jo 18-vuotiaana. Naimisiin pari meni 9 vuotta sitten, ja perheessä on pieni Pyry-poika.

Jos jollekin suomalaisurheilijalle suo kaiken tarjolla olevan menestyksen, niin Jussille – sen verran rankka on miehen elämä ollut.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jussi Koivula, nyrkkeily

Kommentit

Toi Jussihan on tossa kuvassa ihan Brock Lesnarin näköinen. Toivottavasti on yhtä paljon ruutia nyrkeissä. Onnea ja menestystä!

Hienoa lukea tällaisiakin kohtaloita. Itse entisenä aktiivisena kamppailulajien harrastajana ja nykyisenä toipuvana alkoholistina, annan propsit haastatellulle kommenteistaan. Vaikka katkeruutta on varmasti ollut, niin olen iloinen kun näinkin on käynyt. Olen kuullut niin monia päinvastaisia tarinoita,jossa päihdekierre ei ole katkennut ennen kuin kaikki ovat menneet. Hyvää elämää ja tsemppiä kehään!

tsemppiä Jussille…toivottavasti muut samanlaisen kohtalon kokeneet nuoret voivat samaistua sinuun ja huomata, että itse ei tarvitse mennä samaa rataa kun vanhemmat meni! Loistava asenne

Mikä vitun Jussi?Never heard.Unohdin jo koko pojan.

ei täällä muillakaan elämä ole ruusuilla tanssimista ollut… on ainakin ruusujen piikit pistelleet ja paljon

TSEMPPIÄ SINULLE ELÄMÄÄN JUSSI JA KAIKKEA MAHDOLLISTA HYVÄÄ!!!!

Deeku ei taid ol iha ruudikeksijä ainest. Jussille menestystä uralle ja elämään!!

Kunnioitusta herättävä asenne! Toivotaan menestystä uralle ja perhe-elämälle!

Alkoholismi on tunne sairaus viina on vain väline jolla sitä hoitaa suurinosa, tunnevammoja,traumoja ym. Jussille hyvää menestystä toivoo.
Lastenkodissa itsekkin kasvanut mutta eri syystä.

Oma kommentti