Anette Olzonin uusi muodonmuutos -katso kuvat!

Nightwish-yhtyeen keulatiina Anette Olzon tunnetaan tyylittömyydestään niin vaate- kuin hiuspuolellakin. Nainen pukeutui muutama vuosi sitten järjestetyllä Nightwishin maailmankiertueella kukkaismekkoihin ja nahkabuutseihin, OMFG! Kukkaset, perhoset ja söpöt yksisarviset eivät juuri täsmentäneet mimmin imagoa.

Oman stylistin avulla tilanne toivottavasti muuttuu. Ja onkin ehkä jo muuttunut, sillä tämä kahden lapsen äiti värjäytti hiuksensa jälleen, tällä kertaa kokomustiksi – mukana pieni häivähdys punaista. Äitiyslomaa viettävä Anette on ehkä sittenkin tajunnut, että metallibändin keulakuvan kuuluu näyttää ihan muulta kuin Vieremän Punatulkku-päiväkodin Reipas-ryhmän lastentarhanopettajalta.

Parempaan suuntaan ollaan menossa, eikö?
 
Tsekkaa Aneten uusi hiustyyli:

http://3.bp.blogspot.com/_93IuP2jawcc/TQdpcUT4xEI/AAAAAAAACtk/LTUIIMlgoq4/s1600/20101214515.jpg

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anette Olzon, Nightwish

Kommentit

Eipä tuo minusta ole entistä kummosempi look.Kaipaan Tarjaa ja hänen ylvästä olemustaan NWn keulakuvana.Sekä sitä upeaa ääntä!Siinä naisessa oli ja on tyyliä!Ruotsalaiset ne nyt vaan haluaa olla niin kansankodin kasvatteja ja helposti lähestyttäviä ja sitten lyö överix!Joo,kyllä pitäis näyttää siltä mitä edustaa.Kesämekot sopivat kesälaitumille ja kotioloihin.Ei hevybändin edustajalle julkiskuviin.Johan siinä menee maine bändiltäkin jos ei keulakuva osaa pukeutua niinkuin yleisö odottais.Mulle ainakin tulis mieleen,että koskahan ne vetää jonkun ruotsalaisen Vikingarnan biisin..Hyvää jatkoa bändille!

Oma kommentti