Anna-Mari on juhlavuoden kuuma Kalenterityttö!

Anna-Mari Tuusa19-vuotias Anna-Mari Tuusa ei ole mikään Alman-Akka, vaan juhlavuoden kuuma Kalenterityttö!

Viime vuonna lehtemme välissä oli kuukausittain irrotettava tyttökalenteri. Anna-Mari esiintyi helmikuun tyttönä. Hymyn lukijat ovat nyt äänestäneet Anna-Marin seksikkäimmäksi pakkaukseksi.

Myös tänä vuonna kalenteriperinne jatkuu Hymyn sivuilla!

-En oikein osaa sanoa, mikä näissä kauneuskilpailuissa viehättää, jotenkin vain tykkään niistä, kertoo maaliskuun Hymyssä haastateltu Anna-Mari. Hän saa palkinnoksi etelänmatkan, jonne lähtee ystävänsä kanssa.

Anne-Mari voitti myös vuonna 2008 järjestetyn Kaunein vartalo -kisan. Seuraavaksi hän suunnistaa Hymytyttö-kisaan.
Hymytyttöön voi hakea tuolla: https://hymy.fi/tasta-puhutaan/nyt-haetaan-vuoden-2010-hymytyttoa

 

Teksti: Hymy

Kommentit

Itse olen kyseistä tyttöä n. 11 cm pitempi ja samanpainoinen, ja voin sanoa, että esim. koon 34 farkut eivät mahdu minulle. Ja kyllä Anna-Mari hiukan liian muhkulta kolmeneloseksi näyttää muutenkin.

Katso Hentsuuu 1. kohdan kuvalinkkiä, niin näät et onko paremman näköinen ilman kuvankäsittelyä…… vakuutan, että et tule pettymään 🙂

Kuule se on ihan eriasia painaako läski vai lihas.. ja itekkin oon isompi ku yks kaverini vaiks suhtkoht pituus ja paino täsmää.. mut kyl on niin muokatun näkönen et en tykkää.. paremman näköinen varmaan olis jos ei olis muokattu.

En ymmärrä kun tos kerrotaan, et olis 34 vaatekoko. Itse olen neljä senttiä lyhyempi ja pari kiloa kevyempi ja mun vaatekoko on noin yleensä 38 joskus mahtuu 36 koko. Ei tos annetus linkin kuvas hän ny niin pienelt näyttän, että mahtus 34. Mut ihan sama, jos itel on parempi ku huijaa itseään.

Ei kyllä kovin onnistunut muokkaus, mutta kaunein todellakin voitti:)

Oma kommentti