Anne-Mari Berg poisti Facebook-profiilinsa!

Anne-Mari BergSuomalaisille kansanedustaja Ilkka Kanervan tekstiviestikohun merkeissä tutuksi tullut juontaja-malli Anne-Mari Berg on todennut julkisuuden tuovan ei-niin-yksityisen elämän. Mimmi kertoo Twitterissään korjanneensa asian poistamalla Facebookista oman profiilinsa, mutta silti luomalla uuden ”yksityisen” profiilin lähimmille ystävilleen. AMB sanoo, että kyseessä on vain yksityisyyden tarve.

-Jatkossa minulla on profiili, jossa vain ja ainoastaan ystäviä muutamia kymmeniä työasioissa voi laittaa viestiä inboxiin ja fanisivun seinälle saa kirjoitella ja seurata joitain postauksia, mitä laitan. Ei ole mitään henk.kohtaista kellekään, haluan siellä vaan lisää yksityisyyttä, jotta voin vapaammin kertoa ajatuksiani. Kiitos, Anne-Mari kirjoittaa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Anne-Mari Berg

Kommentit

Ensin ängetään väkisin joka h-n sivulle; kumipusseihin vaan lisää desejä. Sitten kun alkoi viimein elimistö huutaa apua niin ei pystykään näyttäytymään sairaine nisineen? Äly älä jätä, mistä näitä tyhjäpäitä sikiää!?

Aaämpee ottaa vaan pari tuhatta ”lähintä ystävää” kaveriksi. Miksi et poistunut samalla kokonaan vaikka Marsiin turhake?

mä en usko, että ABM on peräneitsyt..

ihan kun takapuoli olis välehtynyt kun näin sen tossa yks pv kaupungil

ohho…ja fases et voinu poistaa ns.frendei ja laittaa profiilin salaiseks…daa mikä dingedong toi 9digitswannbwamb

Sanoin kuvaamaton menetys ihmiskunnalle. Olen aivan järkytyksestä sanaton. Putosin jakkaralta enkä pysty enää toimimaan. Päivä pilalla ja koko loppu vuosi. Joudunko hakemaan kriisiapua vai selviänkö tästä katastrofista?

AMB ON JOKU MALLI JA TURHAN PÄIVÄNEN JULKKIS SIINÄ TEILLE…..

hei daa, ootex oikeesti noi kujal? vittu martina laulaa sen vitun 9 digitsin ei AMB. lol

OLISIT LÄHTENY VAAN LOPULLISESTI !KUKA SUA YSTÄVÄKS HALUU?

Oma kommentti