Anniina on Hymytyttö 2009

Hymytyttö 2009 voittajatHymytytöksi 2009 kruunattiin 18-vuotias opiskelija Anniina Makkonen Lahdesta.

Ensimmäisen perintöprinsessan tittelin sai 21-vuotias Rita Aaltolahti Vehmaalta. Hän oli myös Hymyn lukijoiden selkeä suosikki. Toinen perintöprinsessa on helsinkiläinen Jutta Hirsimäki, 21. Hymytyttö -finaali käytiin perjantaina Viking Linen Turku-Tukholma -risteilyllä.

Kesäkuun Hymyssä, joka ilmestyy 3.6., on voittajan mielenkiintoinen haastattelu sekä laaja kuvareportaasi vauhdikkaasta risteilystä.

-Anninassa ei hurmannut ainoastaan ulkonäkö, vaan myös uskomattoman positiivinen asenne. Hänen kypsyydestään monella iäkkäämmälläkin olisi oppimista, tuomaristo toteaa.

Kuvassa Hymytyttö 2009 Anniina Makkonen keskellä, vasemmalla Rita Aaltolahti ja oikealla Jutta Hirsimäki

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hymytyttö, Rita Aaltolahti, Anniina Makkonen, Jutta Hirsimäki

Kommentit

anniina oli tosi hyvä .ja se kuka anniinaa haukkuu läskiks se ei varmaa ees oo nähny läskiä ja annniiina on tosi fiksu ja sisukas tyttö ja se ei ees välitä tollasista jutuista ja anniinalla on jo poika ystävä

Laivalla olleet tuttavat kertoivat,että oikea HYMYTYTTÖ voitti-eräs ihmetteli kateuden määrää,mitä palstat puhuvat.KYLLÄ TUOMARISTO TIETÄÄ!Tytöllä oli järkeviä ajatuksia/mielipiteitä,mitä ei näy täällä kirjottaneilla.Parhaimmat ONNITTELUT VUODEN 2009 HYMYTYTÖLLE!

Voi elämä, perintrinsesst kauniita mutta voittaja blaah, aika tavis..

Siis tuo Anniina on aivan loistavan upeannäköinen tyttö. Kaikki me tahdotaan aitoja naisia, eikä mitään tehdastuotteita.
Jos olet Anniina vapaa, nii täs ois kolmevitonen uros.

Luuletteko te tosiaan, että anniina alentuis tälle palstalle itse kirjottelemaan näitä juttuja? huhheijjaa. hei kirjottelijat, lukekaahan tuomariston kommentteja.

Älä välitä kateellisten kuiskailuista.. On vaikea olla ruma ja hywäxyä toisen kauneus.

mullaki on hymy paikallaa ja tisut kohdalla mut en turhaa mee elvistelemään sinne kilpailuun ettei liikaa kateutta synny xD

Joo, mä oisin kyllä voittanu tän mittelön! Mulla on reittä ja rintaa, hymy korviin saakka ja luonnetta vaikka muille jakaa. Mut mä en kilpaile, mä vaan olen ja miehet tarttuu kun kärpäspaperiin! Nyt lähen heittään verkot veteen, jos Merppa dumppais Masan pihalle, niin mä nappaan sen tähän katiskaan! Kyrsävää kesää kaikille!

Olin sattumalta laivalla ja voin kertoa, että niistä ehdokkaista ehdottomasti aidoin tyttö voitti. Ei aina tarvitse olla missityyppiä ollakseen kaunis. Kaikki olivat nättiä ja ilo vanhan silmälle!

Kaikki tytöt on omalla tavallaan kauniita. Tuomaristo näki ehdokkaat ja haastatteli tyttöjä, joten turha siitä on valittaa. Aina joku voittaa ja nyt se oli Anniina. Onnea ja hyvää kesää koko kolmikolle ja kaikille muillekin kisaan osallistuneille!

Itsekö se Anniina vai mikälie siellä itseään kehuskelee? Vaikuttavat saman henkilön oksennuksilta nuo kehukommentit kaikkine kirjoitusvirheineen.

Oikea tyttö voitti,ei ainakaan ole tekovirnuilija vaan hymyilee täydestä sydämmestä.Kaunis.

Niin jos muovimissi¨ä ja robottia haetaan, niin Vehmaalainen Rita vaan kehiin, joohan joo.

Ritan olis ehdottomasti kuulunut voittaa! Upea tyttö! Ja olis voittanutkin, jos kansa olisi saanut päättää.

Anniina,
hei jos luet tämän, niin älä välitä. Tiesithän, että nykypäivän psykologi on netti. Tänne ihmiset tulevat oksentamaan pahaa oloaan ja kohteeksi käy: kaikki!
Oletko koskaan nähnyt näillä(kään) sivuilla positiivista palautetta? Mutta ymmärrä heitä, heillä ei asiat ole kuten sulla on.
Menestystä!

JEEEEEE….anniina!!!!!!Onneksi olkoon…….LOISTAVAA…..

ja sitä paitsi Anniinasta on vielä jälkeen päinkin sanottu että oikeasti päässä liikkuu muutakin kuin silmät..ei yksin kaunes riitä voittoon

voi että mä sanon.VAI LIHAVA!!!jos voittaja oli lihava niin et taida tietää minkälainen on lihava.jos ei voittaja kelpaa niin menee sitten itte näyttää miten hyvää sitä ite ollaa.ite ootte niin perhanan rumia että kateus tulee esiin ku joku noin kaunis voittaa.jos ei miellytä niin sitä ei tarvitse tulla muille kertomaan julkisesti.en mäkään hauku perintöprinsessoja täällä et onpas rumia ku ei ees voittanu..lopettakaa toi daijuilu ja olkaa aikuisia,iloitkaa muittenki puolesta älkääkä olko säälittäviä kateellisia luusereita.

Onpa lihava voittaja…onneksi voittaja ei lähde tänä vuonna edustamaan Suomea kansainvälisiin kilpailuihin…perintöprinsessoista siihen ehkä olisikin, tosi ei mallikilpailuun, kuten aikaisemmin vaan johonkin missikisaan…

Kahviomyyjä voitti, aika erikoinen ammatti, vai? Mahan sisään vetäminen vartalokuvissa on aika kornia…

Joillain on taas elämä haukkua. Laivalla säteilit Anniina! Oikea tyttö voitti! Onneks olkoon! Olit kyl aidommasta päästä!

Anniina on jotain ihan muuta kuin naapurin tyttö ja persoonaton.kuka kehtaa sanoa edes noin.ei kuvan perusteella voi sanoa minkälainen ihminen on.Anniina on mahtava ihminen ja luonnetta löytyy.aivan ihana ihminen.luv ya!<3 Anniina älä välitä,mä tiedän minkälainen sä olet!

Voi jumalauta mitä p.aa! Anniina Makkosen kuka tuntee, niin tietää, että nyt sai Hymy todellisen prinsessan. Menkää muualle oksentamaan omaa rumuuttanne ja pahaa oloanne.

Ihan naapurintytöntyllerön näköinen. Kauniita ovat onneksi edes perintöprinsessat. Kyllä kansa tietää.

Taas näitä, 16 tusinassa. Voivoi. Persoonaton, yhtä tyhjän kanssa.

mahtava voittaja
jotain päässäkin , ei ainoostaan vaan ulkonäköö
pissiksiäkin näytti mukana olevan, hyvä ettei tuomari valinnu niitä

Hyvä meijän Nanniina!!! ;op <3 Me fanitetaa ihan täysii,suku on paras 😉

Oma kommentti