Anssi Kela lyttäsi U2:n – aikoo jatkaa ilmaiskeikkailuaan!

Anssi KelaAnssi Kela ei kotisivupäivityksensä perusteella tykästynyt viikko sitten katsastamaansa U2:n keikkaan.

Näin suomalaismuusikko kuvailee konserttia: ”Ensimmäinen huomio kiinnittyi näin rokkipoliisina tietysti soundeihin: taas kerran ärsyttävän huonot. Puuroinen on kliseinen termi soundeista puhuttaessa, mutta kuvaa hyvin päivän äänimaisemaa. Niin tai näin, soundit eivät siis miellyttäneet.”

Anssi itse heitti bändeineen viime toukokuussa Helsingin Tavastia Klubilla menestykseksi muodostuneen ilmaiskeikan, ja nyt syyskuussa orkesteri haluaa tarjota myös turkulaisille sekä tamperelaisille saman elämyksen. Ilmaiskeikat pidetään 21.9. Turun Klubilla ja 22.9. Tampereen Klubilla.

Vapaaehtoinen pääsymaksu kerätään keikan jälkeen eräänlaisena ”kolehtina”.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anssi Kela, U2

Kommentit

Anssi nyt vaan ehkä sanoi sen mitä muut eivät uskalla? Kyllä U2 saattaa olla maailman yliarvostetuin bändi ja sitä on jatkunut pitkään…tosin en ihmettele Bonon asennetta, sillä hänellähän on paraatipaikka saada äänensä kuuluviin millä tahansa areenalla. Ennen, enkä jälkeen, Achtung Baby-albumin en ole erityisemmin pitänyt U2sta ja tiedän, että meitä on muitakin. Makuasia, ja kuten aikaisemmassa kommentissa todettiinkin, niin Anssikin kuitenkin arvostaa, joten tikusta asiaa…

Mene Anssi kävelään sinne hiekkaharjulle niin rauhoitut.

Samassa Kelan kirjoittamassa konserttiarvostelussa sanotaan myös:
”Mahtavaa, uraauurtavaa soittoa” (The Edgellä)
”Seuraava huomio: Bono vetää hyvin.”
”Entä sitten se paljon puhuttu lavashow? Olihan se komeaa nähtävää”
”Ja olihan U2:n konsertissa huolellisesta synkronisoinnista huolimatta myös lukuisia ilahduttavan spontaaneiltakin vaikuttavia hetkiä. En myöskään aistinut yhtyeestä minkäänlaista leipiintymistä tai muuta yleistä tulehtuneisuutta. Hämähäkin jalkojen välissä oli yksi maailman parhaista rock-yhtyeistä.”
”Where The Streets Have No Namen intro. Jos olisin ollut raskaana, niin olisin luultavasti synnyttänyt Edgen alkaessa soittaa jylhän kosketinmaton päälle legendaarista delaykitaraansa. Yksi kaikkien aikojen väkevimpiä keikkakokemuksia, tippa ei ollut kaukana linssistä.”
”Until The End Of The Worldin kitarariffi. Eräs kovimpia.”

Täällä koko juttu:http://www.anssikela.com/2010/08/21/jattilaishamahakin-varjossa/

Kummasti Hymy uutisoi vain negatiiviset asiat!

no stadikalla on yleensäkin aika vaikee olla hyvät soundit koska ei oo akustisesti hyvä keikoille..ja eihän u2 jäbät teknillisesti mitään hyviä soittajia tai laulajia oo.

Ketä kiinnostaa Anssi Kelan mielipiteet? Mutta toisaalta ketä kiinnostaa U2? Maailman yliarvostetuin ja näköjään hinnotelluin yhtye.

Ja minkäköhän takia Anssilla ei saa olla omaa mielipidettä?? Eikä muuten ollut ainut jonka suusta olen kuullut ihan saman. Siellä taas joku amisruusteri haukkuu samantien idiootiksi kun ei muuta keksi pienessä pienessä pienessä päässään…

joo ei todellakaan anssilla ole varaa vittuilla. ja tulinen on se järvi jonne teidät synnissä siinneet tullaan heittämään!

Toinen soittaa 60 tuhannelle ihmiselle ja toinen 60 kymmenelle. Toinen kiertää ympäri maailmaa ja toinen Suomenniemeä.
Mittakaavat ovat ihan eri atmosfääreissä, mutta mitä kukin ”kelaa” oman päänsä sisällä, on jokaisen oma juttu…:)))

..niin monen suusta kuullut jotta kalleimmilla paikoilla,katettu katsomo-osassa ääni etenkin kitarasoundit puuroutui,no kuulemma halvemmilla paikoilla hyvät soundit..itse olin stadikan ulkopuolella ja kuullosti helv…n hyvältä

Kaverillahan on vara arvostella muita… menis takasi peräkamariin

kellä oikeesti kiinnostaa suomen junteimman idiootin mielipiteet

Oma kommentti