Anssi Kela pettyi Rushin keikalla!

Anssi KelaHuippusuosittu kanadalainen rockbändi Rush saapui Suomeen jo toista kertaa. Useat tuhannet fanit kokoontuivat Hartwall Areenalle kuuntelemaan legendojen soittoa, näihin faneihin kuului myös suomalainen artisti Anssi Kela. Kela kirjoittaa pitkän stoorin keikasta nettisivuillaan ja valittaa kokeneensa kesken keikan tylsyyden tunteen.

-Ylevän startin jälkeen tunnelma kuitenkin notkahtaa. Kolmantena biisinä kuullaan vielä siedettävä Presto, mutta sitten Rush ajautuu tarpomaan peräti viiden kappaleen ajaksi umpitylsää ja raskassoutuista 90- ja 2000-luvun materiaaliaan. Laskeudun nirvanastani ja alan kuunnella asioita analyyttisimmin korvin. Edellinen Rush-konsertti tässä samassa paikassa aiheutti pettymyksen tunteen lähinnä kammottavan huonojen soundiensa tähden. Vaikuttaa myös siltä, ettei tämä ole niitä Geddy Leen kaikkein kuulaimpia laulupäiviä. Ääni kyllä yltää edelleen sinne missä kukaan mies ei ole ennen käynyt, mutta laulaminen vaikuttaa nyt aika tuskaiselta, Anssi arvostelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anssi Kela, Geddy Lee, Rush

Kommentit

Mikä lehti lainaa Anssi Kelan blogista seitsämän ”uutista” vajaassa vuodessa.. Uskomatonta, Raakel Liekki oli varmaan kalassa.

Ehdotan uutisotsikon vaihtamista, sillä vaikka Anssi pettyi uutisessakin mainittuun osaan konsertissa, jäi hänellä kuitenkin hyvä maku konsertista suuhun (kuten hänen blogikirjoituksessaan lukeekin..).

Kyseinen blogikirjoitus jatkuu näin:
”Leen äänihuulet kuitenkin voittavat vielä tämän taistelun ja jaksaapa Geddy myös pariin otteeseen harjoittaa itselleen tyypillistä koikkelehtimista eteenpäin yhdellä jalalla pomppien. Tykkään!”

-Pettymystä? Ahdistaa nää hymyn jutut.

Rush vanhenee tyylillä ja Snakes & arrows on mielestäni loistava levy. Vanhojen miesten tekemä, mutta loistava. Etenkin sanoitukset pistää ajattelemaan. Olisi kummallista mikäli pändi soittaisi vain 30 vuotta sitten levytettyjä kappaleita! Kiitos Rush! Seuraava levy tulee olemaan rautaa. Caravan ja Bu2b olivat keikan parasta antia!

Aika hupaisaa…Tylsääkin tylsempi on Antti itse.Samaan tylsyyden tasoon yltää suomessa myös Suurlähettiläät.Mutta ne ovat ymmärtäneet ymmärtääkseni lopettaa ihmisten tappamisen tylsyyteen.Mutta Antti se vaan porskuttaa…

Oma kommentti