Anssi Kela tuohtui: ”Kuumottavaa perseilyä!”

Anssi KelaAnssi Kela tunnetaan niin maanläheisyydestään kuin myös järkkymättömistä mielipiteistään. Tällä kertaa mies kirjoittaa nettisivuillaan kuluttamisesta, tuotteiden tahallisesta kestämättömyydestä ja ekologisuudesta. Kela kertoo esimerkin hehkulampputeollisuudesta, jossa alettiin valmistaa vähemmän aikaa kestäviä tuotteita tuoton lisäämiseksi.

-Kuumottavaa perseilyä! Täysin käyttökelpoista tavaraa heitetään pois, eivätkä pahimmat jätteet tietenkään jää pyörimään meidän jalkoihimme – ne laivataan kehitysmaihin aiheuttamaan ympäristökatastrofeja, Kela sivaltaa.

Kelalla on kuitenkin syntinsä, mies tunnustautuu Apple-uskovaiseksi.

-Omistan useita heidän valmistamiaan laitteita. Kuka ryhtyisi valmistamaan reilun kaupan tietokoneita, televisioita, puhelimia tai autoja? Niitä odotellessa täytyy vain pitää jäitä hatussa ja yrittää olla törsäämättä joka käänteessä. Lupaan pyrkiä ostamaan asioita vain tarpeeseen. Kestäköön tämä uskollinen tietokoneenikin vielä hyvän aikaa tätä naputtelua!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anssi Kela

Kommentit

Gnu, Kela oli katsonut sen hehkulamppu-ohjelman, siitä hän kertoo jutussaan muun ohessa.

Varmaan ihan ok asiaa, mutta naurattaa vaan kun juurikin pari viikkoa sitten tuli dokumentti tästä hehkulamppu asiasta…. ja nyt Kela on ihan itse hokannut tämän?

onneksi edes yhdellä julkkiksella näyttää olevan järkeä päässä. =)

lUOVU OMENASTA JA TUU VOITTAJIEN LEIRIIN, ELI TIIÄT MIHIN… MÄÄ MAKSAN, OON TULEVA LOTTOVOITTAJA.

Oma kommentti