Anssi Kelan suuri suru!

Anssi KelaAnssi Kela päivittää blogiaan muistopuheen voimin. Anssin pitkäaikainen ystävä, ammattivalokuvaaja Jouko Lehtola alias Jönssi oli sairastellut pitkään ja nukkunut pois viikonloppuna.

-En ollut nähnyt Jönssiä vähään aikaan, en tiennyt sairaudesta mitään – uutinen hänen poismenostaan tuli minulle siis täysin puun takaa.

Anssi sanoo Jönssin olleen yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä suomalaisista rock-kuvaajista, joka muun muassa kuvasi hänen kolmen ensimmäisen sooloalbuminsa kannet.

-Olin otettu siitä, että minulla oli mahdollisuus poseerata eräälle maamme parhaimmista valokuvaajista. Hyvää matkaa, Jönssi – oli hienoa tuntea sinut. Toivottavasti siellä jossain on vanhoja amerikanautoja.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anssi Kela, Jouko Lehtola

Kommentit

Lehtola on voinut kuolla vaikka haimasyöpään joka tappaa pahimmassa tapauksessa parissa kuukaudessa hoidoista riippumatta. Enkä usko että näissä julkkiskaveripiireissä on kovin yleistä tilittää sairauksiaan kaikille ”ystävilleen”. Naiset tekevät niin, tässä jutussa puhutaan kahdesta suomalaisesta MIEHESTÄ.

Ihme Kela-vastaista kitinää taas…

Uutisessa mainittiin, että Lehtola kuoli pitkäaikaiseen sairauteen. Kela ei kuitenkaan ”pitkäaikaisena ystävänä” tiennyt sairaudesta mitään. Ystävyyttä ei siis oikeasti ollut ja suru on pelkkää näyttelemistä!

Oma kommentti