Antin ja Hennan välille puhkesi täysi sota – törkeydet seuraavat toisiaan!

Henna ja Antti KurhinenHymy tiedotti aiemmin Antti Kurhisen aikeista myydä omaansa sekä ex-vaimonsa alapääkarvoitusta rahahuoliensa takia. Henna Kalinainen vastasi tähän twitterissään sarkastiseen sävyyn ja kertoi säälivänsä ex-miestään. Nyt Antti kertoo blogissaan rajun viikonlopunvieton yhteydessä mielipiteitään Hennan käytöksestä:

-Kyllä minä sen sun osan karvoista maksan, kun myyn joskus! Kuningasideasta sen verran, nauretaan nyt yhdessä, nimittäin sinunhan se ”kuningasidea” aluperin oli, hehee. Ei tarvitse varmaan muistuttaa vai etsinkö Radio Rockin alkuperäisen haastattelun siitä karvavedosta? Antti paljastaa.

Antti jakaa ajatuksiaan karvajutun lisäksi Hennan yksityiselämästä, aijai!

-Kyllä minäkin enkeliä ja äiti-Teresaa voin leikkiä, mutta kun se vaan näyttäisi niin saakelin hölmöltä. Uups, en kai paljastanut sua, apua! Kyllä me kaikki tiedämme minkälainen ”kiva ja kiltti” tyttö olet, haha! No mutta joo, elähän mukavasti omaa elämääsi ja nauti jumalan antimista, mitä sinulle on suonutkaan, ja minä omista! Hyvin ne uudet tissi- ja pimpsakuvat onnistuu varmaan Hymy-lehteen hei, olihan mullakin hyvät photoshoppaajat asialla silloin aikoinaan, kun pakaroitani vilauttelin, ja uskoisin että sulla tulee olemaan myös. Ja tarvitaan vielä paremmat, haha!

AUTS!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

juu, varmaan joku tampio noitten karvoista jotain maksaiskin! HAHHHHHAAAA ”jotta pääsen rahahuolista” voi juma………

Suomen Heidi montag Ja Spencer Pratt: huono itsetuntoinen feikki ja narsisti sika. Haluavat VAIN huomiota.

Ei näillä bimboilla taida olla omaa elämää, kun ainoa elämä on lehtien palstoilla. Kaks totaalinollaa.

silikoni ämmä ja ryssä tappelee, helvetin mielenkiintoista on
noiden apinoiden yhteenlaskettukin ÄO on alle 100

Oma kommentti