Antti haukkui Hennan: Kaalinainen!

Henna ja Antti KurhinenHymy uutisoi jo aiemmin Henna Kalinaisen raivosta ex-miestään Antti Kurhista kohtaan. Hennaa on kismittänyt se, että Antti kommentoi epäuskoisena Hennan miljonäärikontakteja. Nyt Antti ottaa oikeudekseen vastata Hennan jupinoihin.

-Anteeks nyt vaan Henna Kalinainen, mutta jos mulle soitetaan ja kysytään miten vietän joulua ja samalla kysytään mitä mieltä olet tämmöisestä asiasta, niin vastaan miten on!

Antti jatkaa nälväilyään:

-Erittäin hyvää joulua vaan sinne Keravalle! Ja älä soittele mulle enää muka ”oisko sulla sitä ja tätä” -tekosyyllä, niinku esimerkiksi eilen! Kukakohan osaa elää ilman toista ja kuka ei, hehee! Vai pitääkö puhelinloki oikein näyttää? Aika säälittävää touhua.

Antti myös nimittelee Hennaa ”kaalinaiseksi”.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

kellään ei teidän väliset puhelin Blogit kiinnosta.

Vittu tajutkaa nyt perkele ettei normaali ihminen eroa paskalehtien palstoilla ja ylpeile sillä asialla vielä.
Haukkua toisia on viimeinen kun kuitenkin RAUKAT päätyy takas yhteen kun ei löydy ”oman” tasoista seuraa muualta.

Minä myönnän, että Henna ja Antti eivät ehkä ole mitään älyn jättiläisiä, mutta ette kyllä ole te kommentoijatkaan, jotka lauotte rasistisia kommentteja. Se, että Antti on venäläinen ei hänestä tee huonompaa ihmistä kuin suomalaiset. Rasistit ovat Suomen häpeä, eivät suinkaan ulkomaalaiset…

Mutta mitä tohon juttuun tulee, niin en halua puolustella tai tuomita ketään, tunnen sympatiaa molempia kohtaan 😀 Kaksi hölmöä toheloa, molemmat varmaan mukavia ja kilttejä ihmisiä sisimmältään, mutta temperamentit ei kohdannut. No, onhan noita toilailuja kiva seurata…

En tiedä löikö Antti Hennaa, mahdollisesti. Mutta veikkaan että kyllä Hennakin on Anttia hakannut. Kun ottaa hänen tulisen luonteensa huomioon 😀

TURHINEN..!!!! v..ttu NIIIN PARAS!!! Tyhmä jätkä. That´s it. Imurimissa on ainakin 5 eri kielellä mainittu käyttö- ohjeet…niin ja jos Henna on osannut sitä käyttää, niin onhan se nyt kumma että sinä kuvittelit että sillä tyttöjä piestään..vai miten on? Kerro ”Turhinen” no, miten? Hä?!

Siis mitä tuo turhake tekee? Siis elääkseen? Saako rahaa sossusta ja jos niin miksi? Venäjällä voisi olla käyttöä tuollaiselle perusigorin näköiselle vajakille. Kesällä pyöri homojen kanssa, onko siihenkin taipumusta?

Vaikka kysytään mielipidettä jostain, fiksu ihminen on kommentoimatta asiaa. Tämä Kurhinen ei vaan taida ymmärtää sitä. Kyllä Henna mennentullen voittaa Antin kun ei kommentoi asioita ensin.

Antti Kurhinen on suomen turhin kusipää, joka ansaitsisi sellaisen löylytyksen että leegot irtoaisivat suusta.

keitä noi tyypit on???
miks niiden touhuista pitäis kiinnostua…. en tajuu

Näiden kahden yhteenlaskettu älykkyysosamäärä lienee suunnilleen 150. Molemmat täysin pihalla. Kuten näköjään suuri osa teistä kirjoittajistakin.

Kyllä Henna oman kortensa tähän soppaan on kantanut… Hävytön ja aivoton likka..
Antti on oman ”egonsa” vanki myös…
Kumpikin ne mätki toinen toistaan….. Pata kattilaa soimaa…

” Antin mainehan tuosta vaan huononee jokaisesta sen antamasta kommentista.”

😀 Mikä maine??

Antin kannattaisi häipyä pikaisesti julkisuudesta takaisin venäjälle. Anttia ei kaivata suomeen eikä suomi tarvitse Anttia. Turhaan pilkkaa exäänsä, Antin mainehan tuosta vaan huononee jokaisesta sen antamasta kommentista. Naisten pahoinpitelijät voivat palata takaisin kotimaahansa, suomi ei jää kaipaamaan heitä.

Henna Kalinainen otti Antista eron koska Antti hakkasi häntä.
Naistenhakkaajat sitten vasta makeita tyyppejä on joo jjooooo……………

Kumpikin joutaa jättää huomiotta.Jospa oppisivat ihan oikeasti elämään!
Millä avuilla nuo yleensä julkisuudessa ovat?

Jotenkin tuntuu, että Antti on näistä kahdesta kuitenkin rehellisemmin ja aidommin se, mitä oikeasti on. Hennan elämän ”julkisuudessa” taitaa olla aikamoista kulissia. No, ehkä on olemassa joku dieetti, johon oikeasti kuuluvat säännöllisesti otetut koomakännit…

Keräys pystyyn. Ostetaan Antille menolippu Venäjälle. Passi revitään rajalla

Hieman tunnen sympatiaa Anttia kohtaan. Muistan itsekkin kun nuoruudessani pääsin poikuudesta eroon erään upean tytön kanssa ollessani. Sitten kun ero tuli niin en olisi millään halunnut päästää irti kun luulin että hän oli se oikea. Kyllä tuo Anttikin vielä yli pääsee joskus. Ehkä.

Tässä on kaks ja molemmat! Kumpikin täysin turhia ihmisiä julkisuudessa. Mutta varmasti Antin sanoissa on pointti, jos on kysytty mielipidettä, niin se on ääneen sanottu. Ja kaikkihan nyt tietävät nämä Hennan ”miljonäärijutut” kuinka todellisia ja realistisiä ne ovat.

Vuoden säälittävin narisija tämä meidän pikku BB -ryssä. Meneppä sinne rajan taakse vikisemään. Säälittävä luuseri, joka ei tajua, että Hennan ansiosta kaveri oli lyhyen aikaa pop!

Hennalla nyt on exsä -rekkarissa mm. Mikael Forsell. Joten noloa bamlata tollaista jargonia.

ANTTI ON SUOMEN LUUSERI!!!

Henna on 100 kertaa viksumpi jos näistä pahveista pitää valita. Joten Turhinen, häviä jo. Luulisi sun jo tajuavan.

Kyllä nää kaks ruudinkeksijää vaan jaksaa.. Normaalien ihmisten parissa edes toinen olis se fiksumpi ja jättäis naljailun internetin välityksellä sikseen. Aika munatonta touhua.

Kuuleppas, Antti, sinä olet itse hiukkasen kusipää. Ex muijakaverin mollaus julkisesti tekee sinusta entistä typerämmän. Mitä itse olet saavuttanut?

Ja teeppä ihan piruuttain Mensan älykkyystesti. Ei taida tulos sinuakaan mairitella.

Oma kommentti