Antti itkee edelleen Hennan perään!

Henna ja Antti KurhinenBB-ex-pariskunta Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen jätti eropaperit luukulle pari kuukautta sitten. Avioliittoa oli ehtinyt kestää noin yhdeksän kuukauden ajan.

Nyt Antti avautuu blogissaan ikävästään ex-vaimoaan kohtaan. Mies oli selaillut vuoden vanhoja kihlauskuvia, jonka aikana tunteet nousivat pintaan ja tippa linssiin.

-Tuli kyllä tosi surullinen olo pitkästä aikaa ja se pisti miettimään elämää. Vaikka kuinka olisin halunnut olla muistelematta asiaa, väkisinkin ajatukset seilasivat vuoden taaksepäin, kun olimme onnemme kukkuloilla, Antti nyyhkii blogissaan.

Antti tilittää ajatuksiaan oikein olan takaa, mutta pääpointtina on kuitenkin se, että hänellä on edelleen kova ikävä ex-vaimoaan.

-Näin se vaan elämä heittelee, ja vaikka kuinka vannot ikuisen rakkauden nimeen ja yhdessä olemisen kautta, niin silti vaan ihmiset eroavat. Näin kävi meille myös, en tiedä edes enää pitäiskö olla surullinen vai onnellinen, Antti jatkaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

”Kelaa vielä Jenny Woossa missä kymmenet ihmiset näkivät kuinka potkit vaimoasi wc:ssä päähän.. HÄPEÄ!!!!!!!!!!!!”

Hyi vittu, vihanhallintakurssi olis tarpeen..

Kundi poraa julkisesti kun tuli ero. Olisit edes mies ja pitäisit kitinäs tykönäs ja olisit hiljaa!

Ei ehkä ois kannattanut hakata vaimoaan niin se ois jäänyt luoksesi 😀 Ja me kaikki tiedetään että antti kyttää näitä kommentteja ja kommentoi itsekkin, joten tässä sulle antti vinkki: ÄLÄ HAKKAA SEURAAVAA VAIMOASI 😉 Kelaa vielä Jenny Woossa missä kymmenet ihmiset näkivät kuinka potkit vaimoasi wc:ssä päähän.. HÄPEÄ!!!!!!!!!!!!

Oma kommentti