Antti Kurhinen ajautui välienselvittelyyn lääkäriasemalla!

Antti KurhinenAntti ”Anakonda” Kurhinen kirjoittaa blogissaan lähes viikko sitten tapahtuneesta nenäleikkauksen jälkitarkastuksesta. Mies oli ensin jutellut vastaanotolla tutkivan lääkärin kanssa, joka oli todennut nenän olevan vinossa. Tämän vuoksi ilma ei kierrä kunnolla. Anakonda kertoo saaneensa myös tavata ylilääkärin, mutta keskustelu oli yltynyt riidaksi.

-Pääsin tällä kertaa oikein ylilääkärin kanssa puhumaan ja menihän se vähän riitelyksi ja väittelyksi loppujen lopuksi. Ylilääkäri tuli selittämään mulle hirveitä litanjoita siitä, että lääkäritkin erehtyy ja mikään ei ole varmaa leikkauksen jälkeen. Herranlettas sanoin hänelle ja että tiedän sen jo ja että ei tarvitse itseään sheivata tilanteesta ja vähätellä asiaa! Tästä syntyi meille väittelyä ja tämä ylilääkäri tajusikin varmaan, etten luovuta ja lopetti puhumaan mulle kuin aasille! ryöpyttää Antti blogissaan niin että ehtii tuskin hengittää.
 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: lääkäri, BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Niin, tuleeko toi Anakonda siitä, että Antilla on tunnestusti niiiiiiin iso?

Menolippu Venäjälle ei ole varmasti liian kallis tsaarille…

Voi teitä ,en kyllä antais vaik maksettais ällö kundi olen tavannut kerran rahaton ääliö

Ihana lukea fiksun ja syötävän seksikkään Antti Anakondan kuulumisia! Tässä on kerrankin julkkis jolla on TODELLISTA ASIAA liibalaaban sijaan!

Palaa varastava RYSSÄ takaisin Venäjälle! Mitä sä täällä selittelet Ryssä. Ei susta Ryssä oloe kukaan kiinnostunut.

olette kaikki sekaisin sekä asianosainen että konmentoijat!

” anakonda” nimen voisi hymy jättää pois ! ”anaali”Antti sopis paremmin!

v***n idiootto sheivata??? syö pääs ja lähe helvettiin suomesta saatanan mullett-tukka!

vitun aasi ole hiljaa ja painu takas venäjälle. hyi.

AAAHAHAHAAA :DDDD ”ei tarvitse itseään sheivata tilanteesta” Meilläpäin se on kyllä ”seivata” eli lähtöisin englanninkielen sanasta ”save”. ”Sheivaaminen” eli ”shave” on ihan eri juttu :DDD

Pläääääääääh, mikä pässi! anakonda, Muahahhaahhaaahahhahha. Kaikki muut, siis lääkäritkii, on sit niin hölmöi mut mää oon sentää bb-m… siis julkku?!?

Mäkin useasti sheivaan itseni tilanteista. Kaikkia karvoja myöten.

Oma kommentti