Antti Kurhinen on BB:stä, venäläisestä Talo 2 -ohjelmasta ja myös Temptation Island Suomesta tuttu.

Antti Kurhinen ei jätä asiaa tähän: MTV teki törkeästi!

Antti Kurhinen on Hymyn tietojen mukaan ollut jo yhteydessä asianajajaansa, eikä hän aio jättää asiaa tähän. Rikosilmoitus on vahvassa harkinnassa.

Syynä on syrjintä. Antti toteaa, että Maikkari on syrjinyt häntä yhdenvertaisuuslain vastaisesti.

Antti ei päässyt Maikkarin tv-ohjelmaan taannoin, koska hänellä oli taustallaan (jo vanhentunut) rikosrekisterimerkintä. Nelosen Temptation Island Suomeen hän kelpasi.

Antti on hämmentynyt, koska tuoreeltaan on uutisoitu Maajussille morsian -ohjelman kilpailijattaresta, jolla on tuore tuomio pahoinpitelystä. Hän oli päässyt mukaan sarjaan.

Näin Antti kirjoittaa:

-Se miksi minua tämä juttu löi ällikällä ja tämän kaiken päätin kirjoittaa teille, on se, että minut oli keväällä valittu mukaan Viettele Vaatteilla ohjelmaan Maikkarille / Avalle, joka nyt alkanut jo tv:eestä. Kun minut valittiin mukaan keväällä jo mukaan, niin minä olin sitten tehnyt työtä käskettyä ja koko kevään kuvannut heille päiväkirjaa, tuhlannut rutosti aikaa ohjelman tekoon, nii minulle viime hetkellä soittaa tuotantoyhtiön nainen ja sanoo, että ”Antti nyt on paska juttu, Maikkarin puolelta tuli viesti, että sinulla on rikosrekisteri ja sinua ei voi ottaa mukaan”.

Lue Antin bloggaus tästä

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Ihanko turhis osaa leikata ruohoa? Eipä liikuntapaikan hoitajan päätähuimaavilla tuloilla asianajajaaNI juurikaan työllistetä. Miespuolinen tuksu, sehän tuo turhis on.

Mitähän jos opettelisit tekemään jotain hyödyllistä ja menisit ihan oikeisiin töihin.

Mutta Anttihan on. Liikuntapaikan hoitaja Helsingistä.

Oma kommentti