Veli-Veikko Elomaa

Antti Kurhinen haluaa eduskuntaan – esitti erikoisen idean maahanmuuttajien raiskausrikosten estämiseksi

Antti Kurhinen oli ehdolla Arkadianmäelle vuoden 2011 vaaleissa Piraattipuolueen riveissä. Nyt hän haluaisi jälleen vaikuttamaan, mutta puolue on haussa.

-Jos joku puolue yhtyy ajatuksiini, voi ottaa minuun yhteyttä ja katsotaan olisiko meillä yhteistyön mahdollisuksia, Antti esittää.

Mitä Antti sitten haluaisi ajaa. Tässä pari esimerkkiä:

-Kun on seurattu tätä Suomen epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa ja sitä kautta tullutta raiskausaaltoa, niin minulla oisi mahdollisesti ratkaisu siihen. Esimerkiksi isännöimäni nukkebordelli haluaa ehkäistä raiskauksia omalla toiminnallaan, ja tässä tapauksessa mielestäni valtion olisi hyvä perustaa vastaavanlaisia nukkebordelleja joka kaupunkiin, joissa on paljon maahanmuuttajia ja vastaanottokeskuksia ja antaa maahanmuuttajien esimerkiksi kaksi kertaa viikossa käydä ilmaiseksi nukkebordellissa, Antti esittää.

-Mä melkein vannon että raiskausluvut tippuisivat, siitä on todiste Japanista! Eli tässä minun tärkein vaaliteemani, Suomen turvallisuus on etusijalla.

Antti näkee tärkeäksi myös Suomen ja Venäjän väliset suhteet.

-Meidän pitää kehittää kahdenvälisiä suhteita, eikä vain kuunnella mitä sanoo EU. Heillä ei ole yli 1000 kilometriä yhteistä rajaa maailman suurimman valtion kanssa. Haluan ylläpitää hyviä suhteita Venäjään.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen, maahanmuutto, vaalit

Kommentit

OOkko sie Antti siellä hymyssä toimittajana??? Jotenkin nää juttujen toistot vaikuttaa sellaiselta…

Antti on vain niin mielenkiintoinen persoona. Osoittaahan sekin sen, että kommentoit ahkerasti näitä juttuja

Turhis-Kurhisen kannattaisi vaan keskittyä täyttelemään niitä pikavippi-anomuksia, että saisi perustettua sen taksiyrityksen ja hankittua sen Teslan.

Ei sillä, kyllä * voi päästä kansanedustajaksi, mutta ei nyt sentään ihan noin *

Sensuroimme nimittelyä, pidetään keskustelu asiallisena. Suosittelemme tutustumaan Hymy-lehden uutisiin lisää, näin tekemällä huomaat, että Tesla on jo hankittu ja nyt sitä jo myydään. Parempaa uutiskevättä!

Tsoukkihan tämä kaveri on, mutta ajattelin kuitenkin esittää kysymyksen.
Miksi maahanmuuttajille pitäisi kustantaa nukkebordellissa käynti?
Onko tämän kaverin mielestä maahanmuuttajat köyhiä raiskaajia? Itse olen muuttanut maahan jo aikaa sitten, tehnyt töitä alusta lähtien, enkä ole edes erityisen köyhä, en raiskaaja, enkä kyllä tarvitse nukkebordellin palvelujakaan.

Oma kommentti