Antti Kurhinen joutui rajusti uhkailluksi – poliisijuttu!

Kohukaunotar Cheyenne Järvisestä rikosilmoituksen tehnyt Antti Kurhinen on joutunut uhkailun kohteeksi. Antti ei jätä asiaa tähän.

Kaikki alkoi siitä, kun Järvinen väitti blogissaan hänestä kuvatun intiimiä videomateriaalia Kurhisen toimesta. Hän oli kuulemma vuosia sitten pyytänyt poistamaan materiaalin, mutta nyt häntä sitten olisi uhkailtu sen levittämisellä.

Kurhinen otti asiasta onkeensa ja teki Järvisestä rikosilmoituksen. Hänen mielestään hänen kunniaansa on loukattu.

Nyt joku, Kurhinen ei mainitse kuka, on uhkaillut Kurhista. Asia käy ilmi hänen blogistaan.

-Minulle on tullut uhkauksia sähköpostiin eilisen maikkarin lähetyksen jälkeen, jossa jotkut ihmiset esim. kirjoittavat tyyliin että ”tekevät kaikkensa että menetän kaiken elämässä, työn, naisen yms yms kauheeta uhkaavaa shaibaa.” No tähän voin vastata vaan, että kannattaa taaskin harkita mitä kirjoittaa, koska jokainen sähköposti, viesti, puhelu, kaikesta otetaan ylös todistusaineistoon asiat ja uhkausmatrialin viedään poliisille. Uhkaus on vakava rikos ja kannattaa miettiä ennen kuin semmoista alkaa lähettelee! Mä en laske leikkiä, mä totetutan aina ne asiat mitä sanon, oon sanani mittainen mies! Nyt mielenkiinnolla myös selvitetään yhden uhkailijan henkilöllisyyttä ja jos käy toteen kuka se on, niin lisää rikosilmoituksia lähtee piakkoin! Antti vuodattaa niin että kirjaimetkin tuppaavat blogissa mennä solmuun.

Lue blogia täältä

Kuva: Julkkis-TV

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Antti Kurhinen, uhkailu, Cheyenne Järvinen

Kommentit

Oma kommentti