Antti Kurhinen juhlii jo vaalivoittoaan!

Antti KurhinenViihdelehtien sivuilla viikoittain pärstänsä näkevä Antti Kurhinen on vauhdissa jälleen. Miestä seuranneet muistavat varmasti monet uutisoinnit epäonnistuneen nenäleikkauksen tapahtumista, asian oikeuteen viemisestä ja kaikesta muusta sähläyksestä. Anakonda kirjoittaa nyt Twitterissään lukuisista voitoistaan Helsingin ja Uudenmaan sairaahoitopiiriä (Husia) vastaan ja hehkuttaa myös jo voittaneensa tulevat vaalit.

-Nenälääkärillä käyty viimeisen kerran jälkitarkastuksessa! Se on nyt vihdoin päätökseen tullut taistelu lääkäreitä ja koko Husia vastaan – ja erävoitto on mun puolella, ainakin osittain! Kauan ne kyllä hanasi vastaan ja yritti vastuun heittää itseltään pois, mut ei onnistunut! Mä oon sinnikäs sissi ja taistelen loppuun asti mun oikeuksien puolesta! Uusi leikkaus syksyllä ja nenääni korjataan parhaimman mukaan kuulemma! Nyt vaan vielä odotellaan potilasvahinkolautakunnan päätöstä, että mennäänkö oikeuteen vai ei! Näin se homma toimii! Kurhinen kirjoittaa.

-Tiedättekö semmoisen jutun, että enää kaksi viikkoa ja minä olen kansanedustaja ihan virallisesti! Pitäisköhän sitä vähän juhlistaa jo nyt? Antti jatkaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Soini ei liity Piraatti puolueeseen millään tavoin, ota asioista selvää pillipiipari ennen kun alat otaksumaan vammaisia.

Antti ei ole tainnut ymmärtää, että valintaan tarvitaane ehdokkuuden lisäksi myös roppakaupalla ääniä.

Onko tämä niitä Soinin hyväksymiä ehdokkaita

Jos tässä maassa on niin tyhmiä ihmisiä,että äänestävät Antti Kurhista,niin minä muuta tästä Muumilandiasta Nepaliin ja alan siellä myymään kebab-tikkuja.

HeH saahan sitä unelmoida mitä vaan vaikka sitten sitä eduskuntaan pääsyä =D

Eikös tuo käyny leikkauttamassa nokkansa jossain itärajan takana?

Minäkin menin kikkeli kovana äänestyskoppiin Anttia äänestämään. Toivottavasti limaiseksi tullut äänestyslippu ei liimaudu yhteen ja Antille annettu ääni joudu hylkäykseen varsinkin kun taisi jokunen häpykarvakin jäädä väliin. Mutta kukapa ei uhraudu kun kyseessä on Antin tapainen hottis!

ruumiillistuu tyhmyys mitä suurimmassa määrin !

Ihanaa, että meillä on Antin ja Tuksun tapaisia syvästi itseensä uskovia. Vitsi on vitsi ja vitsi on tämä Anttikin. Yrittääkö tehdä tonyhalmeet? Tuskin edes jeppe tietää, kuka Tony oli.

Älkee ny hyvät siskot ja veljet rovosoituko Antti ny vähä verättää meit tosikkoja

ei varmasti tule pääsemään läpi vaaleissa, koko poitsu on aivan täysi pelle..samaa kastia kuin tukiainen ja matti&mervi…

ryssä-antti suomesta pois!!!

tietenkin joutuu poliisien kanssa tekemisiin, kun huumehörhöilee!!

En ole varma osaako Kurhinen kirjoittaa nimeään paperiin,
pitäisi vielä jatkaa ehkä koulunkäyntiä tukiluokalla.

Vajukki luulee marssivansa eduskuntaan ihan tuosta vaan ja ilman minkäänlaista osaamista.

Tässäkin jauhaa normaaleista arkisien asioiden hoitamisesta kuin olisi omasta mielestään kuin mikäkin supersankari.

Sääliksi käy pintaliitäjää heh heh.

Hahaha! Lainaan Finkkujen biisin sanoja: Tyhmä äijä!

Ei vittu voi olla totta, että tota apinaa joku äänestäis !

Mä ainakin äänestin sua Antti! Ja äänestän ehkä vielä toistekin sit varsinaisena vaalipäivänä! Tsemppiä sulle ja sun puolueelle!

Oma kommentti