Antti Kurhinen löysi uuden naisen: ”Mussuntussu!”

Antti KurhinenKansanedustajaksi pyrkivä Antti Kurhinen hehkuttaa uudessa blogimerkinnässään olevansa maailman onnekkain mies. Syynä tähän on kuullemma uusi rakas. Antti ei mainitse naisen nimeä, mutta kutsuu tätä muun muassa ”mussuntussuksi”.

-Mennyt viikko on ollut mahtava monelta osin ja olenkin tällä hetkellä maailman onnellisimpia miehiä pitkästä aikaa! Tämä mennyt viikko on muuttanut tosi paljon asioita ja tuonut paljon lämpöä ja tunteita elämääni taas! Olen tuntenut kun elän ja nautin, enkä siis itselleni, vaan toiselle ja miten paljon saan siitä nautintoa! On tämä niin jännää kyllä ettei mitään rajaa. Mä toivon parasta ja toivon että myöskin toisella puolen ollaan avoimia ja rehellisiä minua kohtaan, niin kuin minä olen! Antti kirjoittaa lähes hengästykseen saakka ja huutomerkkejä viljellen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Täys paska pelle sinne eduskuntaan,noh pellejähän ne kaikki siellä on,Kurhinen sossun rahoilla elellyt kokoajan.
Joten eipä ole puhdas omatunto,kyllä ilman sossun rahojakin työtön elelee.
Kokemusta kyl on.

VOISITKO HÄIPYÄ ILMAA PILAAMASTA,JOS ET NIIN OLE HILJAA!!!!!!!!!

Eikö pidä olla Suomen kansalainen jos yrittää kansanedustajaksi…onko mulla jäänyt jotain väliin?? onks Kurhinen jo saannu kansalaisuuden eiks tossa muutama kuukausi sitten hakenu uutta passia Venäjältä??

toivottavast antti ei vedä sitäkin kuonoon.

Olisit MIES!

Nään jo kauhukuvia tilanteesta kun edustaja Kurhinen pitää palopuhetta kyselytunnilla..huh! Ei tod..-MussunTussu-

KANSANEDUSTAJAKSI??? Jotku idiootit varmaan tuota äänestääki.. mut tuskin on pelkoa, että eduskuntaan selviää. Toivottavasti. Kaverin järjenjuoksu on sitä luokkaa, että huhuh.. Luuleeha se, että ois joku kova julkkiski..

Mussuntussu mikä hemmetin kutsumanimi se nyt on, aika imbesilli toi Antti ja vielä kansanedustajaksi pyrkii. Siinäs sitte ollaan ku tollaset tällaset huomion kipeet henkilöt pääsee eduskuntaan jne.

Oma kommentti