Antti Kurhinen: Muutto Suomesta!

Henna ja Antti KurhinenHymy uutisoi aiemmin Antti Kurhisen nenäleikkauksesta, joka epäonnistui kymmenisen vuotta sittten itärajan tuolla puolen. Anttihan on menossa uuteen leikkaukseen.

Nyt Antti kertoo twitterissään rikkoneensa erästä tiukkaa leikkausta edeltävää sääntöä: älä juo alkoholia!

-Otin sitten bissee kunnolla, vaikka huomenna on leikkaus ja juominen on kiellettyä! Voihan vi**u, luin äsken vasta paperin, jossa juomisen kerrotaan olevan kiellettyä, Antti tarinoi.

Saa nähdä kuinka miehen leikkaussalissa käy. Antilla on kuitenkin jo uusia tulevaisuudensuunnitelmia, hän nimittäin harkitsee muuttoa pois Suomesta.

-Nyt onkin sitten ajatuksissa ihan täysin uusi elämä, ehkä jopa poissa Suomesta. Olisi mahtavaa jos pääsisin tästä paskasesta oravanpyörästä pois. Ja samalla saisin unohtaa kaiken mitä olen täällä kokenut ja tehnyt. Toivottavasti onnistuu!

Kuva: Antti ja Henna – kun kaikki oli vielä hyvin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Tervemenoa Antti! Mekin haluamme unohtaa sinut mahdollisimman nopeasti.

Toivottovasti muutto ulkomaille onnistuu, tsemppiä Antille!

jo oli aikakin et tää APINA lähtee suomesta.toihan loisii vaan veronmaksajien rahoilla täällä,katso kuinka kyseinen elämäntyyli onnistuu äiti-venäjällä.

Heippahei, eipä tuu ikävä! 🙂
Ja oot Antti ihan itse saanut aikaan tän paskasen oravanpyörän 😉
Toivottavasti muutat pian pois ja kauas. Ota Henna mukaan jos vaikka lähtis sun kanssa tappelemaan muualle 🙂

Mahdollisimman pitkälle, eikä paluulippua mistään hinnasta.
Yksi elätettävä yhteiskunalla vähemmän.

Joo. Painu vittuun äläkä enää kiusaa läsnäolollasi Suomea. Kuitenkin luet kaikki kommentit mitä itsestäs tulee,niin joo,ei ole pakko lukea otsikoita amppareista mitä ei halua,mutta nyt meinaan sitä ettei tarvis edes nähdä mitään vitun typeriä nenä-uutistesi otsikoita. olet kaikkea mitä helvetin typerän näköinen tyyli edustaa.

Laitahan Antti osoite tänne mihin voi postittaa yhden suunnan menolipun jolla ei ole palautus eikä vaihto-oikeutta niin minä maksan ja laitan yhden tulemaan. Ehtona se että menet kans sinne minne lippu osoittaa…

Älä lähde Antti! Koko Suomi jäisi kaipaamaan sinua.

Oma kommentti