Antti Kurhinen valitti Lidlin pääpomolle! Epäiltiin varkaaksi!

Antti Kurhinen joutui omituisen episodin keskipisteeseen eilen Herttoniemen Lidlissä. Antti oli maksanut ostoksensa, kun hänet pysäytettiin ja vaadittiin näyttämään urheilukassi. Sieltä ei löytynyt mitään.

Anttia epäiltiin varkaaksi kassaneidin toimesta, ja Antti loukkaantui kaiken kaikkiaan henkilökunnan käytöksestä. Vartija toivotti kimpaantuneen Antin ”helvettiin” ja Antti joutui jopa uhkaamaan poliisien soitolla.

Nyt Antti on ottanut yhteyttä Lidlin Suomen maajohtajaan ja kertoo, että ei ollut tyytyväinen saamaansa palveluun. Hän muistuttaa, ettei asiakkaan kassia voi tarkastaa Suomessa kuin poliisi, kun se epäilee henkilöä myymälävarkaudesta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen, epäily, myymälävarkaus, palvelu, valitus

Kommentit

Anaski suuttui kun hänelle ei tehty ruumiintarkastusta kumihanskoilla?

Itse otan käsilaukkuni aina kauppaan mukaan, ja kassalla avaan kassin omatoimisesti ja näytän lähes tyhjää kassinpohjaa myyjälle. lompakko, puhelin, avaimet ym. pikkutavarat kulkee kassin pohjalla kätevästi. Tietenkin pitää miettiä, ettei kassissa ole esim. edellispäivänä ostettua karkkipussia, joita löytyy myös kyseisestä kaupasta.

Väärässähän Kurhinen on, ei yllätä…

Pääsääntöisesti henkilöntarkastuksen saa tehdä vain poliisi. Jos kuitenkin vartijalla tai järjestyksenvalvojalla on syytä olettaa, että henkilöllä on hallussaan laittomia aineita ja/tai aineita, esineitä tai aseita, joista syntyy välitön vaara, joko henkilölle itselleen tai vartijan tai järjestyksenvalvojan toimialueella oleville ihmisille on myös heillä oikeus tehdä henkilöntarkastus.

Oma kommentti