Antti Kurhisella ongelmia venäläisessä ”BB-talossa”!

Antti KurhinenBB-julkkumme Antti Kurhinen tähdittää paraikaa Venäjän tv-historian pitkäkestoisinta tosi-tv-projektia eli Dom-2:ta (Talo-2). Sikäläisessä ”BB-talossa” Antti on jo ehtinyt kääntää naisen jos toisenkin pään, ja saada myös päihinsä eräältä vaaleaveriköltä.

Nyt Antilla on kuitenkin aivan muut ongelmat. Mies on kuulemma lihonut talossa kuin ”pullasorsa”. Kaiken päälle hän on aloittanut tupakoinnin.

-Ei röökille, ei käy saakeli, ei käy! Antti posmentaa Twitterissään.

-Poltin melkein 20 vuotta ja lopetin HIRVEÄLLÄ VAIVALLA, ja olen ollut polttamatta melkein kaksi vuotta. En saakeli saa aloittaa tätä paskaa, vaikka täällä talossa olen nyt polttanut jonkun verran, kun kaikki polttavat ja hermot ovat aina kireällä, Antti manaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, BB, Dom-2, Talo-2

Kommentit

Andy ole vieläkään saanut Dom 2:ssa muijilta pesää. Ei ihme jos syö miestä …

Kiitos hymy. Olinkin jo puutteessa Kurhisturhis-uutisista. Kiitos toimitus. Hyvää roskajournalismia

Sais jäädä itkeen sinne omille kotikonnuille. Luulee olevas kovakin jätkä mut näyttää ihan puppelilta. Ei ketään järkevä muija tollasta huolis. Paitsi ex henna kalinainen, mut se onkin ihan lahopää.

EIKÖ TÄMÄ TURHIS VOIS PYSYÄ SIELLÄ VENÄJÄLLÄ EI KUKAAN KAIPAA TÄMÄN TIEDOTUKSIA SIELTÄ.

Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Vaan jutun otsikko on hieno – siitä tulee väistämätä mieleen, että missäs niitä ongelmia ei tällä julkkistyrkyllä olisi…

Ilman tätä juttuakin oli arvattavissa että ei tälle juipille varsinaisesti mitään kuulu.

Mikä on vittu? Kovinpa rakastat synnyinseutuasi; kas, sieltä sinäkin olet tullut.

Mode on lehden/julkaisijan asiallinen toimeenpanija, joka mm. poistaa typerät, esim. 20-kertaiset hävyttömyydet palstalta omien juridisten oikeuksiensa ja julkaisijan linjan sekä sananvapauden nimissä.

Helvetti on yleensä kristilliseen käsitteistöön ja moraaliin liittyvä, kuolemanjälkeinen tajunnantila, vastakohtana taivaalle.

Runkkarikäsitteen tiedät varmaan parhaiten + osaat analysoidakin ihan itse.

Edelleen lausun kiitokseni modelle. Hienosti tehty!

KIITOS, MODE! Asiallista toimintaa ja kohtuullisen ajoissa suoritettua.

Pysyis vaan siel onneks menee toisin päin se ei lyö suomalaista naista vaan venäläinen nainen lyö sitä.. katkaskaa helsinki-pietari rata niin se vidiootti ei tiedä miten päästä takasi.. 😀

Sama levy jäi pyörimään näköjään kerrotaan toi idiootti tuhannelle, eikä päästä ees vielä tarpeeks lähelle. Toi kaveri on niin pers…tä. Säälittävä limanuljaska. Jäis sinne venäjälle mistä on tullukki. Eipähän jäis ketään kaipaan.

Oma kommentti