Antti Kurhisen järisyttävät suunnitelmat – mitä mieltä sinä niistä olet?

Antti "BB" KurhinenMatti ja Mervi -pariskunta eli Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen ovat jälleen kerran pitäneet toisiinsa selvää välimatkaa. Hymy uutisoi aiemmin Hennan Twitter-päivityksestä, jossa hän kiven kovaan väitti suhteen olevan lopullisesti ohi. Nyt Antti tweettaa olevansa masentunut ja haluavansa pois Suomesta.

-On jo pidemmän aikaa pyörinyt päässä, että haluaisin muuttaa pois Suomesta edes vähäksi aikaa, edes vuodeksi. Vaihtaa ilmapiiriä, ihmisiä, kaikkea! Tähän tukehtuu ja ei millään pääse samoista kuvioista pois, vaikka kuinka haluaisi! Nyt siis ajatuksena olisi, että vuokraisin ehkä asuntoni kalustettuna jollekin ihanalle rauhalliselle vuokralaiselle. Tosiaankin vuokraan vain kalustettuna, koska meinaan palata vielä ehkä takaisin ja muutenkin siinä olisi jollekin erittäin helppo muutto: vain kävelee sisään ja maksaa vuokraa! Antti suunnittelee.

Mitä mieltä olisit Antin muutosta?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Se on nyt todistettu että antti on ken-barbi alakerrasta… 😀

Voisin suositella kotimaatasi Venäjää. Siellä varmaan tollanen turha nössö pärjäisi.

Eikö Suomi-Korea seura järjestä reissuja Pohjoiskoreaan. Sinne kestoviisumilla!

Kummallakaan näistä luusereista…Henna tai Antti ei omista asuntoa, eikä tule sitä koskaan tekemäänkään koska ei ole vaki työtä ja luottotiedotkin varmasti menneet useamman kerran.

Voi voi, Henna ja Antti ovat jo ehtineet palata yhteen tuon lopullisen eron jälkeen. He eroavat ja palaavat yhteen Twitterissä lähes päivittäin.

Lopettakaa näistä turhakkeista kirjoittelu ei kiinnosta ketään miten kuvittelee voivansa vuokrata asuntoaa edelleen vaikka ei omista sitä

Anttihan asuu Helsingin kaupungin vuokra-asunnossa, jota ei saa edelleenvuokrata kenellekään kalustettuna tai ilman.Samassa talossa asuva kaverini antaa ilmi, jos siinä
kämpässä alkaa asua ulkopuolisia, Roihuvuoren kiinteistöt saa tiedon asiasta aika nopeasti. Mietihän sitä pummi-Antti

ihan yx v.tun sama mihin ebola-maahan muuttaa..mut niin kauan kun on tääl jossain julkisissa kuvissa niin herranen aika!!housut jalkaan,oksettaa muutenkin!

Mursu ja anaali menee Deturille matkaoppaiksi.Nehän Nehän kuvaa juuri parhaillaan uutta kautta.Näin Mursu ja Anaali pääsee rality-sarjaa mitä ne on niin kovasti hinkuneet!

Tuleeks alivuokralaisena mukana se naiskenteleva lortto josta aiemmin uutisoitiin?

Allegrolla pääsee Pietariin nopeasti, paljonkos sulta Antti puuttuu matkakassasta?

Ei sillä mitään asuntoa ole mut se on niin pönttö ettei ees tajua ettei hän voi toisen asuntoa alkaa vuokrailemaan.

Kimpassa ne on, lähtisivät vaan kumpikin. Antti antaa kämpän vuodeksi vuokralle ja muuttaa Hennan luokse asumaan.
Koeaika…

Se tyyppi tekee mitä vain päästäkseen julkisuuteen. Mene lääkärille hakemaan hoitoa.

vaan eksän siivellä.
Just jotain karaokehuontoa tai muuta juontokeikkaa.Hennahan teki sitä Nikon kanssa vähänaikaa.Antti yksin ei ainakaan kiinnosta ketään, no ei Hennakaan.Mutta ehkä ne yllätysnumeroina tappelee ja v****lee toisilleen.HJos Henna lähtee nopeasti takas kotiin, tulee Anttikin maitojunalla takasin.Joten en vuokrais kämppää Antilta, kun ei koskaan ei koskaan vois olla varma koska se Antti tulee pikana takasin häätää pois.Onks Antilla muuten muka omistusasunto?

Sais painua sinne venäjälle takas ja ”tukan” takastulolla ei olis mitään kiirettä..

Niin no, nyt se Hennakin lähtee mukaan!Että silleen.Duuni on varmana jpotain juntokeikkaa turistirysissä Suomalaisille kännituristeille.Ei niistä eroon pääse.Ne kyllä pitää huolen että juorulehdet uutisoi niitten ”mega”hienosta duunista.Henna tulee varman häntä koipien välissä pian Suomeen, kun ei kestä taas Anttia!

Onkohan tällä Kurhisella oma asunto jonka voisi vuokrata?

Antille voisi suositella vaikkapa Kongon demokraattisen tasavallan aurinkoista ilmapiiriä

ei käy kateeksi sen maan asukkaita jonne tää tyyppi muuttaa……..

Oma kommentti