Antti Kurhisen vaalipuheet tyrmistyttävät!

Antti KurhinenPiraattipuoluetta edustava BB-julkkis Antti Kurhinen kertoi eilen Vaaliradion 101,4 MHz taajuudella hyvin erikoisia poliittisia linjauksiaan.

Antti vaati radiossa lisää kansalaisoikeuksia poliisin valtaa rajoittamalla.

-Ettei tämä menisi aivan poliisivaltioksi. Ettei poliisi pystyisi harjoittamaan telekuuntelua ihan noin vain, tai tekemään kotietsintöjä. Sellainen on tänä päivänä aivan liian helppoa, Kurhinen linjasi.

Antti otti esiin myös huumerikoksista epäillyille tehtävät peräsuolitutkimukset. Niitäkään poliisi ei saisi kovin heppoisin perustein tehdä. Antin mukaan tällaista asiaa kuitenkin ajetaan ja suunnitellaan koko ajan eduskunnassa.

Antti kertoi haastattelussa Piraattipuolueen olevan hänelle juuri oikea vaihtoehto, sillä puolue ei juuri estä häntä ajamasta niitä asioita, joita hän itse haluaa ajaa.

-Jos vaikka haluan ajaa huumeita laillisiksi, niin saan sen tehdä, Antti totesi.

Antin mielestä kannabis pitäisikin laillistaa, sillä siten poliisi saisi verotuloja ja rikollisuus vähenisi.

-Mulla ei ole mitään salattavaa. Poliisista vain on huonot kokemukset, kuolemantuomionkin salliva BB-julkkis valotti Vaaliradiolle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Hahaha! Kaverit sitten äänesti, huima suosio! Mene Antti töihin! Tai no, takasin sinne mistä olet tullut…

mite voi aikuinen ihminen olla noi epäkehittyny:D mentaalisesti miesversio tuksusta

Voi voi voi voi voi voi voi voi VOI VOI VOI VOI….Mihin tämä maa onkaan menossa jos tuollaisia ovat kansanedustajat????

ihan asiaa. Todellakin poliisi ei saisi kuunnella lain mukaan ihmisten puheluita ennen kuin siihen on todella vakavat perusteet. Toisekseen kotietsintöihinkin tulisi olla lupa. Ei toisen kotiin ilman todistusaineistoa voi noin vain mennä

Karmeintahan tässä on, että se vielä voi päästäkkin eduskuntaan kun muutama lisää saa nerokkaan ”ihan läpäl ääni Antille”-idean…….

tästä puuttuu enää että: ”verot valtion maksettaviksi!!” =)

Voiko idiootimpaa ihmistä enään olla. Kansanedustaja Hahahahahahahahahaha

Tajuaakohan toi paskaläjä edes hävetä? Ymmärtääkö se mitä puhuu?

Hmm luulin että sieltä tulisi jotain tyhmää mutta tyhmä on ken ei ymmärrä Anttia tässä asiassa.

Eiköhän tänkin vois lähettää takas syntymämaahansa.. No toivottavasti tätä ei kukaan äänestä

Luulin että jätkä on tyhmä, mutta se ajaa ainakin hyviä asioita. Hyvä Antti

jes, mun ääni lähtee tälle pellelle viihdytysarvon ansiosta.

Huumeista on valitettavasti enemmän haittaa kuin hyötyä!

kuuntein ohjeman, on tuo antti aika veikko, ienee niitä varmoja äpimenijöitä jos suomen kansa on pimahtanut totaaisesti.
ainut positiivinen juttu oli ohjeman haastattelija joka osasi tehdä antie juuri oikeat kysymykset, ja anttihan antoi palaa.tytöstähän on aimesta toimitukselliseen työhön.

onkohan kaikki himassa antilla muistelkaa sita bussimatkaa bb talossa jossa se poltti pareensa aika pahasti

On toi kyllä niin pöljä, ettei tule saamaan yhtään ääntä vaaleissa. Ei edes omaansa

ANTTI ON OLLUT AINA KÄVELEVÄ VITSI. JOLLA ON LISÄKSI TOSI PIENI..

saipa lotta antin avautumaan.’
taitaa lotasta tulla vielä aukamoinen toimittaja.
vaikutti tuo lotta bb-talossa aian kakaralta, lienee parissa uodessa kasvanut oikeeseen suuntaan.

Murhatkin loppuisivat, jos laista poistettaisiin hengensuoja. Nerokasta.

Olisi muuten erittäin hyvä vitsi tuhuta Antti eduskuntaan Saisivat arvoistaan seuraa. Jos nyt aattlee 4chan masinoituja kamppanjoita kuten esim. Rick Astleyn äänestäminen vuosisadan artistiksi, tai tangomarkkinoiden operaatio Maunoa niin tästä hauska pikku projekti 😀

ja meidän verorahoilla pitäisi tonkin palkkaa alkaa maksamaan. muutenkin tuo piraattipuolue esiintynyt aika epäedullisessa valossa. jos Kurhinen nyt vaan lähtis takas sinne mistä on tullutkin, eli Venäjälle.

Eikö näitä Anttia ja Hennaa voisi häkittää Korkeasaareen?

Larin Paraske oli Inkeriläinen,kuten minäkin puoliksi.Rakas Ruotsi pakkosiirsi suomalaiset Inkerinmaalle ja teki kansallemme niin monta ”hyvää” työtä muulloinkin. No,se siitä,mutta tänä päivänä Suomeen pyrkivät ”Inkeriläiset” eivät ole enää puhdasverisiä suomalaisia,vaan hiukan suomalaistaustaa omaavia venäläisiä.Kurhisen sukutaulusta en tiedä,mutta häpeäksi hän on mille kansalle tahansa.

Mikä tuon ihanan komistuksen vaalinumero on, minä ainakin äänestän! Ihana mies, isolla m:llä. Minäkin pidän kun skoudet ettii miusta huumehia.

peräsuolitutkimukset.. niitä nyt ei vaan poliisi suorita vaan se on lääkärin homma.. että silleen..

toi jätkähän pitää hoitaa sinne eduskuntaan saadaan neljä vuotta nauraa ittemme pimeeks =)

En aattelut äänestää, mutta ihan vaan vaikka läpällä Antille ääni 😀

Helvetti piraattipuolue… nolaatte ittenne ja paskan maineen saatte ku tollasen imbesillin ootte ottanu matkaanne, potkikaa se ulos.

MIKÄ IHME SIINÄ ON, ETTÄ ARVOISA (?) KURHINEN ON NIIN HEMMETIN MIELTYNYT PERÄSUOLI-AIHEISIIN JUTTUIHIN; JOKAINEN HOUSUUNPASKOMINEN JA YKSITTÄINEN KAKKIHÄTÄ PITÄÄ RAPORTOIDA? MIKSI?? MIKSI??? KERRO, MIKÄ TRAUMA ON ANTTI SYNNYTTÄNYT TÄMÄN PAKONOMAISEN MIELTYMYKSESI KAKKOSLUOKAN ASIOIHIN? :O

Oli kerran Antti. . . . Tyhjän pantti. . . . Onko tää nyt just se Antti ?

Onks toi kaveri tullu Suomeen ettii hapankaalimaata, kerätäänkö kolehti et se sais sen ni ehkä se sit oli onnelinen ja pitäis turpansa kiinni.

Mites se kaksipäiväinen kuntosali ohjaajan koulutus.
Jäiks kesken opinnot?

Rivien välistä pystyy lukemaan, että tuo kaverihan tykää kun sen peräreikää rassataan. . . . . . ei kai niitä huumeita sinne kukaan muuten änkis…….

samaa mieltä, että rehellisellä ihmisellä ei ole mitään syytä pelätä poliisia…niitä jännittää ja pelottaa jolla on salattavaa.

Eiks tää kaveri kertonut tuossa taannoin kuinka BB Henna ei ollut mitään ennen kuin tapasi hänet.”Minä opetin Hennaa” . . . mutta onneksi Hennalla tosiaan oli näin fiksu opettaja, nythän Hennalla ei ole mitään hätää enää ikinä elämässa. . . .PS. Oikeesti täytyy toivoa ettei oppi ole mennyt Hennalle perille 😀

Rehellisillä ihmisillä ei ole mitään pelätä poliisia, napparit ja nistit saa syystäkin pelätä. Kiinni vaan ja linnaan 6789 vuodeksi.

Oho, yllättävän järkevät mielipiteet. Ei mitään tyrmistyttävää vaan ihan faktoja. Poliisin kuunteluoikeudet/kotietsintäoikeudet ovat todellakin liian heppoiset ja jotta huumeongelmia saataisiin vähennettyä niin laillistaminen/dekriminalisointi on ainoa toimiva tie.

Siis mä oon luullu että eduskunnassa päätetään tärkeistä asioita ja ne päätökset koskevat koko Suomen kansaa. Ton Kurhisen on pakko olla ISO VITSI..

Mun mielestä tässä ei ole mitään tyrmistyttävää, vaan juurikin sitä mitä kyseiseltä henkilöltä odotetaan. Tyrmistyttävää olisi ollut, jos Antin vaaliteemat olisivat vakavasti otettavia.

kuinka montaa normi kansalaista, joka ei puuhastele laittomien aineiden kanssa kiinostaa tuon taivaallista telekuuntelu/persetutkimus/kotietsinnät?

Spede kun spede, mutta mainittakoon fakta: Suomi on tosiaankin muuttumassa poliisivaltioksi.

tyrmistyttää tosiaankin…lähinnä siten, että kuinka joku voi olla noin vitun tyhmä ihminen.

Ei voi vaatia…saatanan tyhmä kun on…saunan takana on vielä tilaa.

Eduskunnan siivoojalta edellytetään kuitenkin melkoista ammattitaitoa – ei ole Kurhisella asiaa edes siistijäksi. Ihan tyhjän takia leukojaan louskuttaa. No onhan tämäkin tuolla tyhjänpäiväisyydellä yksi tapa olla julkisuudessa.

Joo, huumeet vapaaksi käytettäväksi.Vaan tupakka ja alkoholi kiellettäisiin suomesta….. Jestas soikoon!

Eikö tuo aikoinaan ainakin ollut niin että toimenpiteestä sai kieltäytyä jolloin lähetettiin läpivalaisuun. Jonkun tuttu otti hanskan ja epäilyyn syylliset läpivalaisun.

Kurhinen vois pitää turpansa kiinni!! Turha mikä turha!!

Hennassakin on enemmän miestä 🙂

”Antti otti esiin myös huumerikoksista epäillyille tehtävät peräsuolitutkimukset: Poliisista vain on huonot kokemukset”

…just.

Kyllä pitäisi olla laki,jolla estettäisiin kaikenmaailman pellejen pääsy ehdokkaiksi.Ei taida olla sirkuspelleksikään mahdollisuuksia.

Täytyy kyllä sanoa että viimeisintä kommentoijaa (dsadas…) lukuunottamatta, jopa bb-antti vaikuttaa järkevämmältä kaverilta kuin yksikään teistä.

no kyllä ne vetotulos poliisillekin ohjautuisi, idiootit.

Jos tuo idiootti pääsee eduskuntaan, on se vaan yksi osa kansan läpileikkauksesta. Ihmettelen vaan, kun kaikille annetaan ilmainen koulutus, ja kuinka nämä kurhiset osoittavat, että se on yhteiskunnan varojen järjetöntä haaskausta.
Nehän nauraisivat tuollaisen eduskunnastakin pihalle.

Ei kannata pelätä.
Tää heppu ei pääse eduskuntaan kuin korkeintaan siivoojaksi.
Toivottavasti sälli on ottanut hemmetisti vaalivelkaa.

Kyllä se poliisi varmaan oikein mielellään sinne perseeseen niitä sormiaan tunkee. Aamulla varmaan ensimmäiseksi herätessään miettii ”ihanaa, saa taas upottaa sormia sinne karvaiseen perseeseen” just.

”No ei se poliisi niitä verotuloja kyllä saisi, vaan valtio.”

Poliisin toiminta rahoitetaan Valtion keräämillä verotuloilla. Hauskoja nämä jotka kommentoivat virheitä virheellisesti..

Vaikka ilmaisutaitoa pitääkin vielä harjoitella niin mies on oikealla asialla!

Antti eduskuntaan! se äänestäisi paremmin kun korrptiopoliitikot eikä tyhmyydeltä tajuaisi ottaa lahjuksia!

Ensimmäisenä voidaan sovitella
Kurhisen päätä pölkylle katkaisvavaksi.

”Antin mielestä kannabis pitäisikin laillistaa, sillä siten poliisi saisi verotuloja”

No ei se poliisi niitä verotuloja kyllä saisi, vaan valtio.

Ja tokihan rikokset vähenisivät radikaalisti, jos kaikki lait kumottaisiin…

Oma kommentti