Antti Kurhisen vaaliteemana seitsemän K:ta – lue rivo rimpsu!

Antti KurhinenPiraattipuolueen listoilta Arkadianmäelle tähyilevä Antti Kurhinen kirjoittaa blogissaan Seiska-lehden risteilyn ja ravintola Tigerissä järjestettyjen Playboy-bileiden olleen hänelle tärkeitä poliittisen uran edistämispaikkoja.

-Huhhuh että oli kyllä paljaita tissejä ja tiukkoja pyllyjä! Jotkut Playboy-tytöistä oli kyl aika sievoisessa änkyräkännissä, että ei meinannut oikein käveleminen onnistua kunnolla! No oli ihan hauskaa ja minä taas keskityin enemmän poliittisen uran luomiseen, ja olinkin taas edustustehtävissä jakamassa flyereita ja mun poliittista sanomaa, Antti bloggaa.

Anakondan vaalikampanjaan kuuluu kuulemma seitsemän K:n rimpsu: ”Kansanedustaja Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessaan (Kikkeli Kovana)”, mikä on aiheuttanut hämmennystä monilla tahoilla.

Parlamentarismin rappioko?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

jos tämä mies pyörittää nukkekotia vakavempaa juttua tulevaisuudessa kyllä maailma on väärä paikka

^^ Mistä sait päähäsi, että ne kaikki 10000-20000 Helsingissä asuvaa venäläistä/virolaista olisivat idiootteja?

Montako venäläistä ja virolaista on Helsingissä? 10000? 20000? Suomalaiset voi yllättyä.

Piraattipuolueella on ihan hyvääkin ideaa (vaikka vaan yhdenasianliike), mutta kurhisen rekrytointi pilasi senkin vähän. Miten joku porukka voi olla niin tyhmä, että pestaa tollasen häpykarvakauppiaan pilaamaan maineensa.

mua niin naurattaa tää jätkä..koko stadi aina nauraa tolle ja toi pyörii konebileis ja baareis joka paikassa aina luullen itsestään ihan liikoja. Selittää aina innoissaan omia supernoloja juttuja joiden luulee kiinnostavan ihmisiä, ja aina kun joku nainen edes puhuu sille niin luulee että kaikki naiset haluaa sitä! Ollaan naurettu tälle äijälle ihan kippurassa ja ne ketä se luulee kavereikseen jopa nauraa sille selän takana! Ainiin ja sillä on aina samat vaatteet päällä joka bileissä.

Kyllä anttia ällöttävämpää ja luotaantyöntävämpää miestä saa hakea. Ei muuten tule löytymään!

Ei kait tämä ruski luule, että hän pääsee eduskuntaan…jätkä on sieltä mistä puoluekin on…eli hanurista.

tuolla pelleryssällä tuskin on parlamentarismin kanssa paljon tekemistä. Sopii toki piraattipuolueeseen kun nykki perseeseen

Oma kommentti