Antti pelkäsi terrori-iskua!

Antti KurhinenBB-Antti Kurhinen palasi Suomeen Kreetan-matkaltaan lauantaina muistonaan auringon polttama selkä. Hysteerinen Antti kertoo pelänneensä paluumatkalla mahdollista terrori-iskua:

-Kyllä vähän jännitti lentää, kun vietettiin syyskuun 11. päivän iskujen muistopäivää.

BB-tähti murehtii edelleen eroaan ex-vaimostaan Hennasta. Mies kaipailee naisen hellää kättä hoivaamaan palanutta selkäparkaansa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Kävin lomalla. Selkäni paloi. Annan haastattelun. Olen hysteerinen. Olen julkkis. Erosin vaimostani, josta en halua kuulla mitään. Kuitenkin joka ikiseen juttuun, jota minusta kirjoitetaan, mainitaan myös tämä Kalinainen. Luulen, että kaikki ovat kiinnostuneita Julkisuuden Henkilöstä. Minusta.
Mene työllisyyskurssille, hanki oikeita töitä ja ala elää oikeata elämää. Ai niin, et voi koska olet BB.

”Ensimmäistä kertaa pommit räjähteli goalla, kuulin pamauksen ja kävelin ihan normaalisti samaan tahtiin kuin aikaisemmi. … Tosimies kävelee aina rinta auki, Tärisemättä, vaikka Tsernobyl räjähtää vieressä!!!!”
Tiiätkös mitä Buddha hyvä, pelko on ihan hyödyllinen tunne 😀 Noin peloton jätkä poksahtaa ensimmäisenä Tsernobylin mukana.

Olin Intiassa 2v sitten. Ensimmäistä kertaa pommit räjähteli goalla, kuulin pamauksen ja kävelin ihan normaalisti samaan tahtiin kuin aikaisemmi. Kun tuli syttyy, niin 50% ihmisistä aukasee suun ja rupeaa tärisemään. Antti, Tosimies kävelee aina rinta auki, Tärisemättä, vaikka Tsernobyl räjähtää vieressä!!!! Kyä näi o!!! Mut jos sua pelottaa, kait se on ok myöntää. SEuraavaksi pistä se pääsi pensaaseen

ei taida antti persreikä fantti saada enään naista! perkeleen narsistinen paska.

onneksi olet kulta turvassa. Ethän antanut bibiskaa.

Oma kommentti