Arja, 52, ja Juri-Jose, 28, naimisiin: ”Emme välitä katseista”

Liikemies JJ Mäntysalo, 28, kehitti parikymppisenä Mind Spa –juoman ja ajaa nykyisin Legends-sarjan rallia. Hän on myös ukkomies, sillä muutamia kuukausia sitten hän avioitui itseään 24 vuotta vanhemman Arjansa kanssa.

-Tapasimme Manalan discossa, tanssilattialla, Arja kertoo Hymylle.

-Näin valkoiseen pikkutakkiin pukeutuneen hoikan nuoren miehen ja hänen silmillään olevat mustat aurinkolasit saivat minulta hymyn. Ei mennyt kuin hetki ja käsi puristi luvattomasti minua.

Arja kirposi kiukkuun ja alkoi läksyttää Juri-Josea. Sitten JJ jo pussasi.

-Olin kuulemma tuttu jostakin…

Kauhea heinäkuinen yö

Kohta Arja ja JJ olivat vaihtaneet numeronsa.

Sitten Arja pyysi JJ:tä mukaansa hakemaan ostamaansa autoa Kajaanista. Sillä reissulla tutustuttiin tarkemmin.

Arja on 52-vuotias ikinuori. JJ taas voisi olla Arjan poika. Ikäerolla ei kuitenkaan ole tälle parille mitään merkitystä.

-Näen sen pelkästään positiivisena asiana. Joskus olen huomannut katseet ja supinat kassajonossa, joskus hiljaisuuden leviäminen paljastaa ihmisten uteliaisuuden. En ole tilivelvollinen rakkaudestani kenellekään. Rakastan Arjaa niin paljon kuin mies vain voi naista rakastaa! JJ toteaa painokkaasti.

Tärkeät ja parille merkitykselliset ihmiset eivät missään vaiheessa ole kummastelleet suhdetta.

Parin yhteiselämään on tosin jo ensimetreillä ehtinyt mahtua värikkäitä tilanteita. JJ:n mukaan kuolema oli viime kesänä lähempänä kuin koskaan, kun Arjan lähipiiriin kuuluvat henkilöt hyökkäsivät parin kimppuun.

-Taistelimme hengestämme heinäkuisena yönä. Nyt näitä kahta epäillään liki kymmenestä eri rikoksesta. Heidät tuomittiin jo lähestymiskieltoon, JJ puuskahtaa.

JJ pyysi kättä Arjan isältä

Arja työskentelee erityisluokanopettajana, parilla on koira, he asuvat ”salaisessa asuinpaikassa jossakin päin Suomea” ja vauhtikaksikon elämä soljuu eteenpäin, kuten puhkirakastuneiden ihmisten kuulukin. Arja ylistää JJ:tä:

-Olen ollut jo kerran naimisissa. Enkä voi kehua sitä, kokemukseni oli ahdistava ja masentava. Juri on täydellinen unelmieni mies, joka uskaltaa olla mies. Hän pussaa, puhuu ja pitää sen, minkä lupaa!

Juri kosi perinteisesti – pyytäen Arjan kättä tämän isältä. Hän sai luvan sillä ehdolla että pitää Arjasta paremmin huolta kuin edellinen mies.

Arja ja Juri-Jose toteavat olevansa onnellisia riippumatta siitä mitä heistä ajatellaan.

-Emme pyydä onneamme anteeksi keneltäkään.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: avioliitto, ikäero, JJ Mäntysalo, Juri-Jose Mäntysalo

Kommentit

Ei sitä tarvitse taivastella enempää kuin Dannyn ja Erikan suhdetta.

Oma kommentti