Arto Länsman aloittaa Hymyn bloggaajana!

Arto LänsmanJohanna Tukiaisen kiista- ja elämänkumppani Arto Länsman aloittaa Hymyn bloggaajana aivan tuossa tuokiossa.

Tai itse asiassa aloitti jo.

Ei muuta kuin lukemaan Arton blogia.

Teksti: Hymy

Kommentit

Arto varmaan paljastaa nyt ne suuret salaisuudet,joita ei ole voinut paljastaa tähän menneessä.Liekö sopimus sevenin kanssa estänyt.Nähtäväksi jää kuka nuo tulevat blogit nyt oikeasti sitten kirjoittaa.Tuksun valvoessa selän takana,blogi tulee sisältämään toistoa”mun ihana,seksikäs ja kaunis vaimo”ja samaa lässyn lässyä,todellisen Arton avautumista on turha odottaa,siksi ehdotankin Hymylle,että Arto tulee toimitukseenne kirjoittamaan blogit,ilman Tuksua ja lunttilappua,kyytipojaksi pullo kossua,jospa sitten saisimme blogin,jossa edes joku sana olisi totta

Artohan vaan sanoo”se on salisuus”Voi vitura!Et on kornii!!!!

Ei mulla mitään sitä vastaan ole,Että Arto alkaa bloggaamaan,mutta toivottavasti ne tekstit ja mielipiteet on Arton eikä tuon väkivaltarikollisen.Arton tyyli kyllä tunnetaan ja lopetan välittömästi niiden ja kaikkien muidenkin lukemisen,jos tekstissä on tunkeron sanelemat jutut

Upeeta! Ehdotan, että Artsi käy Hymyn toimituksessa kirjoittelemassa, niin Johanna ei pääse omine mielipiteineen väliin. Ehdotan, että lukijat voivat esittää Artolle kysymyksiä, joihin vastaa blogissaan.

Joopa joo eikö tosiaan ole hymyllä muita blokkaajia ihan tosissaan…..ja vielä noiden koirien puolesta,miksi ihmeessä joku antoi niille vielä kaksi koiraa lisää,kun eivät osaa omaa itseään hoitaa tappelematta niin miten eläintä.Niitä pitäs käyttää ulkona ja syöttääkin joskus…tuleekohan ne tehtyä en usko…

Eihän sillä ole edes omaa elämää. Mistä se kirjoitaisi? Tuhnu ne tekstit väsää. Säästyypä sossulta vähän rahaa.

On tämä julkkistarhaus hauskaa! Millä meriiteillä artokin paikkansa on tienannut? Alentumalla Suomen noloimmaksi tohvelisankariksi?

En jaksa uskoa Arton kykyihin bloginkirjoituksessa, vaikka hänkin muinoisen tyrkkypissiksen tasolle yltää. Lane, vai mikä se oli?

Hahaha…Arto tulee varmaan valistamaan meitä terveistä elämäntavoista ja hammashygieniasta. Tai toinen vaihtoehto on avioliiton ja parisuhteen toimivuus. No…onhan näitä kaikenlaisia blogin rustaajia ennestään, että eiköhän yksi mahdu lisää…tervetuloa Arto, toivottavasti sinun blogissasi ei kehuskella kalliita Lubutääänin kenkiä ja miljoonan euron laukkua Maiaamista.

Ei vo olla totta!!! Tuksuhan ne Artot blogit kirjoittaa..
Ei Artolla ole mitään omaa sanottavaa/kirjoitettavaa, kaikki tulee ”Tuheron” mielipiteistä ym.. mielentilasta..

Kerrapa artsi sitten ihan ensimmäiseksi, miksi tuntui hyvältä idealta pilailla raskaudella ja keskenmenolla. Vaimosi vielä sanoi ”eii niin sureta”… Törkymöykkyjä olette.

Tuheron plogi onkin on ollu aika hiljainen viimeaikoina..taisi Y-tunnus kohu ja yms. hämärät viedä sisun.

Loistavaa….go arto go. Tuikku joutaa mennä tarinoidensa kanssa, kun ei niitä satuja jaksa lukea.

Artsi heittää parikymmentä ”avainasanaa”, joiden perusteella joku muu väsää itse kirjoituksen. Tiedän tämän olevan totta (sisäpiiritietoa). Hymy. Lehdessäne on ns. vuoto.

Turpa-uuno kertoo ensiksi miten hammashygienia hoidetaan,sitten tulee miten kuristat vaimosta paskat pihalle ja lopuksi rikkaiden jääkaapin täyttö oikeassa järjestyksessä esim: kilju tulee oikeaan reunaan ja maittava aina maukas pehmeä koiran ruoka keskihyllylle ym ym,,,,

Ai että ”Arto” bloggaa? Taitaa olla siellä Artona ihan joku muu, eihän Arto itse hallinnoi omaa FB-tiliäänkään.

Aaaahahahahahahaaaa, kiitos Hymy hyvistä nauruista…tämä oli ehdottomasti päivän paras vitsi. Mielenkiinnolla odotan, mitä Artolla on sanottavaa…Taitaa Johannaa pikkusen jännittää mitä Arto sanoo vai käyköhän Johanna korjailemassa blogia kuten teki Julian haastattelulle?!

Osaako se Arto kirjoittaa kunnolla? Muutakin kuin ihanaaa ja söpööö?

No eipä tarvitse näillä sivuilla käydä enää senkään vertaa kuin ennen. Tämä oli viimeinen niitti.

Loistava homma hymyltä. Kertokaa sitten mistä Arto blokkaa kun juhlimisreissujensa päällä ei ole konetta, ei kännykkää, ja muutenkin taitaa olla tuo elämänhallinta sitä sun tätä.

Oma kommentti