Arto Länsman: Muutin Johannan luokse!

Arto LänsmanArto Länsman paljastaa Hymyn blogissaan muuttaneensa aviovaimonsa Johanna Tukiaisen luokse Jollakseen. Suunnitteilla ovat suureelliset rapujuhlat.

-Olen valmistellut näitä tulevia rapujuhlia siivoamalla koko kotia ja Johanna osti mulle tosi hauskan asun juhlia varten, joka on vielä salaisuus tässä vaihees, Arto kertoo.

Länsman ottaa kantaa myös huhuihin koskien pariskunnan alkoholinkäyttöä.

-Ihmisethän puhuu mun alkoholinkäytöstä netissä. Enhän minä käytä alkoholia loppujenlopuksi yhtään niin runsaasti kuin mitä väitetään. Vaimonikin on sen huomannut ja iloitsee asiasta, juomme välillä viinejä ruuan kanssa (emme läheskään päivittäin) sekä keikkaillessa tulee toki otettua, mä pidän oluesta ja johanna juo shampanjaa. Mutta alkoholinkäyttöämme on ihan täysin liioiteltu.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Pampuli…toi kommenttisi sai minut jotenkin nauramaan. Oletko siis ihan oikeasti tota mieltä vai koititko olla vitsikäs?? On tosi näyttävä pariskunta…kassi-alma ja nunnuka nunnuka naima-aslakki. ***reps***

Eikös olisi Fiksua ja normaalia hoitaa kummankin ”työkeikat” ilman alkoholia!?

Kyllä sopii Artolle hyvin toi nuorekas kampaus. Ja Johannan uudet kalliit hiuksetkin on ihanat Seiskalehden tuoreimmissa kuvissa. Niin on näyttävä ja komea pariskunta!

diapampimu Arton blogin kirjoittaa,lääkejaviinarapulahuuruissa

Täähän on uutisjytky. Joku aviopari asuu yhdessä. Kuvassa vielä mulkumman näköinen kuin Jorma Uotinen.

Musta tuntuu, että sitä sinun ja vaimosi Johannan alkoholin käyttöä vähätelty ja paljon!

LOPPUKANEETISSA HYPPÄS TUKSU TAAS PUIKKOIHIN VERRATKAA KIELENKÄYTTÖÄ

Joo, on kuvassakin tosi ”normaalin” näköinen kohtuukäyttäjä!
Vaan kuka tuo ukko on tossa vieressä???

Oma kommentti