Arvi perusti oman yrityksen 11-vuotiaana: ”Toteutin unelmani ja ostin hevosen!”

Neljä vuotta sitten lehdet kirjoittivat koru-Arvista, jonka suuri unelma oli saada oma hevonen ja rahoittaa ostoksensa itse tekemillään koruilla. Mitä Arville kuuluu nyt, siitä otti Hymy selvää. Jutun voi lukea toimittajamme Carmen Heikkilän kirjoittamana painetusta lehdestä.

Pukkilassa asuva reipas nuorimies Arvi Martikainen, 15, on sanojensa mittainen miehenalku. Arvi innosti monia muitakin esimerkillään, kun hän perusti oman yrityksen unelmansa toteuttamiseksi. Ja Arvin unelma todella toteutui.

– Valmistin ja myin koruja niin paljon, että sain kuin sainkin ostettua itselleni hevosen, tosin nyt minulla on jo toinen, tämä Sessa.

Enää Arvilla ei ole aikaa tehdä koruja, mutta sen sijaan Arvin tulot koostuvat puhujakeikoista eri puolilla maata, kouluissa, messuilla ja yrityksissä.

– Kaikki alkoi siitä, kun tapasin Hjallis Harkimon ja Jethro Rostedtin eräässä tapahtumassa. He pyysivät minua kertomaan ajatusmaailmastani sekä siitä, kuinka tein unelmastani totta.

Siitä lähtien Arvia on pyydetty luennoimaan eri yrityksiin ja tilaisuuksiin. Koru-Arvista kasvoi määrätietoinen ja unelmistaan kiinni pitävä nuori mies.

– Ainoastaan tämä koronaeristys on aiheuttanut sen, että nyt puhujakeikkoja ei ole, mutta eiköhän näistäkin vaikeista ajoista selvitä, Arvi tuumaa.

Lue juttu Hymyn painetusta lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Arvi Martikainen, Koru-Arvi

Kommentit

Oma kommentti