Asal poseeraa täysin nakuna – ei peittele mitään

Asal Bargh tunnetaan Suomen Huippumissikisasta sekä Miss Suprationalina. Hän on poseerannut myös Playboyn kuvaajalle, josta julkisuuteen päätyneet kuvat olivat mediassa vahvasti esillä.

Kaunotar on jo jonkin aikaa julkaissut itsestään kuvia Playboy Centerfold -sivustolla, jossa upeat mallit kuvaavat selfieitä, joita seuraajat voivat ihailla maksumuurin takaa.

– Tämä on Only Fans -tyylinen alusta, mutta kuvia julkaistaan ainoastaan kiiltokuvamaisena playboy-nakuiluna. Rivoilut ovat säännöissä kiellettyjä, Asal kertoo Hymy.fille.

Asal on ensimmäinen suomalainen kyseiselle sivustolle hyväksytty malli. Sittemmin Suomesta on mukaan päässyt myös toinen julkisuudesta tuttu.

Näin Asal toteaa uudesta aluevaltauksestaan:
– Olen treenannut peppua paljon ja pidän miltä se näyttää. Tosin valtaosa tilaajistani on kiinnostunut enemmän rinnoistani. Palautetta olen saanut myös suoraan Playboysta.

Asal myös lähettää tilaajilleen tämän jutun tyylisiä selfieitä. Hymyn toimitus tietää, että sivustolla on myös alastonkuvia, joissa hän ei peittele mitään. Kuvat ovat kuitenkin siistejä, joissa vartalon ”kriittisetkin paikat edustavat” kauniisti esiteltyä alastomuutta.

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti